Haberler

Kürtler, Til Şeir Tepesi'ne Bayrak Dikti

Güncelleme:

Kobani'de IŞİD ile çatışan silahlı Kürt gruplar, ilçenin batı kesimindeki kritik Til Şeir Tepesi'ne bayrak astı.

Halep'e bağlı Kobani'de terör örgütü IŞİD ile çatışan silahlı Kürt gruplar, ilçenin batı kesimindeki Til Şeir Tepesi'ne bayrak astı.

ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerine ait savaş uçakları, Kobani'deki terör örgütü IŞİD hedeflerine yönelik hava saldırılarını artırdı.

KRİTİK TEPEYE 2 BAYRAK

Bölgedeki silahlı Kürt gruplar ise bombardımanın yoğunlaştığı Kobani'ye yaklaşık 4 kilometre mesafedeki Til Şeir Tepesi'nin kontrolünü ele geçirdi. Silahlı grupların, ilçeye hakim tepeye 2 bayrak diktiği görüldü. Söz konusu bölgeye daha önce IŞİD kendi bayrağını asmıştı.

Tepedeki bayraklar, Suruç ilçesine bağlı Yumurtalık Mahallesi'nden de görülüyor.

Güvenlik güçlerinin sınır hattındaki önlemleri devam ediyor.




Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Kobani Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (69)

HUNTÜRKÜ:

Gün gelecek er geç Kürtlerin önünde saygıyla eğileceğiz maalesef. .

33
32
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

O BAYRAĞIN YERİNE AMERİKANIN BAYRAĞINI DİKMEK LAZIM. SAVAŞAN BOMBALAYAN AMERİKA. KIROLAR UTANIN

31
33
yanıtYanıtla
HÜDA PAR:

HRANT TEPESİMİ KOYACAKSINIZ O BEZ PARÇASINI DİKTİĞİNİZ TEPENİN ADINI. BİZLER OLDUKÇA MÜSLÜMAN COĞRAFYASINDA OYNANAN OYUNLAR İNANANLARIN LEHİNE SONUÇLANACAKTIR. HRANT İLE AĞLAYIP HRANTA ÜZÜLDÜĞÜNÜZ KADAR BU MİLLETE ÜZÜLMEYEN TÜRK KÜRT KATLEDEN BU VANDALLARIN TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE BARINMA İMKANI KALMAYACAKTIR. GÜNEYDOĞUYU TERÖRDEN TEMİZLEYECEĞİZ. ERDOĞANA RAĞMEN.

37
25
yanıtYanıtla
ülkücü:

ben bir türk milliyetcisi olarak bunu inkar etmek istiyorum. gerçekten kürtlerin karşısında hiçbir güç dayanamaz

25
34
yanıtYanıtla
EMOKÜRT:

KAÇIN İŞİD GELİYOR KÜRTLER

38
17
yanıtYanıtla
aslında:

ulan bu terro kekolar hakkaten mal. işide karşı 40 dan fazla ülke savaşıyor. bu etekli kepazeler hava atıyor. halbuki koalisyon güçleri olmasaydı mok yoluna gideceklerdi.

17
33
yanıtYanıtla
ali veli konya:

işte bu. roller değişti. türk faşistlerin desteklediği işid savunmaya geçti. allahın dediği olur.

17
32
yanıtYanıtla
EMOKÜRT:

NE BAYRAĞI LAN PAÇAVRA O. . ONU HERKES DİKİYO TARLAYA BAHÇEYE

29
19
yanıtYanıtla
atif:

isidin o topede durmasi yanlis olurdu cunku ucaklar kolayca avlardi isid taktiksel olarak o tepeden geri cekildi, ama 2 degisik bolgeden ilerliyor ypg bazi yerlerde geri cekilmis durumda yani isid hala ilerliyor ama ucaklar yavaslati biraz fazla degil

42
5
yanıtYanıtla
SERKAN:

BEN KÜRDÜM. HERYERİ YAKTIK YIKTIK. OTOBÜSE BİNMEYE UTANIYORUM. PİŞMANIN. AFFEDİN TÜRKLER BİZİ. .

24
21
yanıtYanıtla
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title