Haberler

Silahlı Banka Soygunu Kamerada

Kayseri’de silahlı soyguncu bir bankadan 80 alarak kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre , dün akşam saatlerinde Melikgazi ilçesine bağlı Mustafa Şimşek Bulvarında bulunan bir bankaya silahla gelen kişi veya kişiler 80 bin TL alarak bir otomobille kaçtı.Soyguncunun güvenlik görevlisinin silahını alarak gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Olay sonrasında banka şubesine gelen Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, güvenlik kameralarının incelendiğini söyledi. Aydın, “Banka görevlilerinden ikisi sigara içmek için iki dışarı çıkıyor.

Özel güvenlik de içeride olduğu sırada kafasında kapşon, yüzünü kaşkol ile kapatan bir şahıs içeri girerek güvenliğin silahını alıyor. Daha sonra paraları doldurması için torbasını veriyor. Yaklaşık 80 bin TL civarında bir para aldığı tahmin ediliyor. Daha sonra geldiği araçla olay yerinden uzaklaşıyor. Kemeraltı Mahallesinde aracı terk ederek kayıplara karışıyor. Olayla ilgili olarak elimizde bir şüpheli var. Çalışmalarımız devam ediyor” dedi.Soygun anı kameraya yansırken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Aydın Melikgazi Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title