Haberler

"Sık Lan Sık" Diyen Amir Görevden Uzaklaştırıldı

Güncelleme:

Gaziantep'te, Valiliğe yürüyen esnaflara ensesinden tuttuğu meslektaşını 'sık lan sık' diyerek müdahale ettiren çevik kuvvet grup amiri görevden uzaklaştırıldı.

Gaziantep'te dün Valiliğe yürüyen esnafa biber gazı sıkmakta tereddüt eden meslektaşına ensesinden tutup "Sık la sık" diye bağıran Çevik Kuvvet'te grup amiri olarak görev yapan polis memuru C.G.G., 'toplumda infiale neden olan tavrı' nedeniyle görevden uzaklaştırıldı.

KAMUOYUNDA BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Gaziantep Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, dün Valiliğe yürüyen ve yolu kapatıp, uyarılara rağmen açmayan kalabalığa biber gazıyla müdahale sırasında meslektaşı ile olan diyaloğu ile kamuoyunda büyük tepki çeken polis memuru C.G.G.'nin görevde kalmasının sakıncalı görülmesinden dolayı uzaklaştırılmasının kararlaştırıldığı bildirildi.

YAZILI AÇIKLAMA YAPILDI

Müdahale sırasında C.G.G.'nin 'gazcı' olarak görev yapan meslektaşına tavrına ilişkin soruşturma başlatıldığı belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi: "İlimiz Şahinbey ilçesinde 12.02.2015 tarihinde meydana gelen izinsiz gösteri ve protesto eylemine İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü polis grubu tarafından yapılan müdahale sırasında, grupta gazcı olarak görev yapan E.D isimli polis memurumuzun arada kalması ve olaya müdahalede yetersiz kaldığı düşüncesiyle, Grup Amiri polis memuru C.G.G tarafından kendisine yönelik gerçekleştirilen ve toplumda infiale neden olan tavır ve davranışları nedeniyle başlatılan soruşturma sonuçlanıncaya kadar, görevi başında kalmasında sakınca görülen Grup Amiri polis memuru C.G.G hakkında, Valiliğimizce görevden uzaklaştırma tedbiri uygulanmıştır. Kamuoyunun saygıyla duyurulur."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Gaziantep Valiliği Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (292)

TürkmenmobilWeb@haberler.com:

Dikkatli okuyun görevden uzaklastirildi diyor açığa alınmadı başka göreve verilecek

47
7
yanıtYanıtla
güneş:

Aldığı emri yerine getiriyor. yapsan suç oluyo yapmasan daha ağır suç. gel de çık içinden.

35
6
yanıtYanıtla
AydınlıMobil-IOS:

Göstermelik bi uzaklaştırma...

34
5
yanıtYanıtla
canakkaleeeeeMobil-ANDROID:

sen git guneydoguda sıkta goreyim seni .esnafa sikmasi kolay.

23
15
yanıtYanıtla
TÜRKİYEMmobilWeb@haberler.com:

Oradaki emniyet amiri de ensesine vuruyor asıl o emniyet amiri görevden alınmalı.

35
0
yanıtYanıtla
.....mobilWeb@haberler.com:

peki müdüre ne işlem yapıidı.oda yumruk atmıştı.onuda açığa alsınlar

33
1
yanıtYanıtla
sargutlu g.y:

evet burda bu polıs kardeşe birde vuran yıldızlı polıs vardı onun neden açıga almadın sayın vali bey

32
1
yanıtYanıtla
isimsiz yusuf yusuf ..:

böyle öküzleride amir yapıyolarya bişey demiyorum artık

28
5
yanıtYanıtla
katip:

vuran amride açığa alsınlar o polisi n onuruyla oynadılar

30
3
yanıtYanıtla
LütfiMobil-IOS:

Doğruysa yerinde bir karar birde ensesine vuran bir polis vardı o ne oldu cezasız kalmamalı

32
0
yanıtYanıtla
Tüm 292 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title