Haberler

Siirtli Kadınlardan Polis Eşlerine Destek Ziyareti

Siirtli kadınlar, operasyonda görevli polislerin eşlerini, desteklerini göstermek için kaldıkları lojmanda ziyaret ederek, gül verdiler.

Siirtli kadınlar, operasyonda görevli polislerin eşlerini, desteklerini göstermek için kaldıkları lojmanda ziyaret ederek, gül verdiler.

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171'inci yıl dönümü dolayısıyla operasyona katılan polis eşlerini yalnız bırakmak istemeyen Türkiye Beyazay Derneği Siirt Şubesi'ne üye ev hanımları, Çakmak ve Yüzüncü Yıl lojmanlarına giderek, evlerin kapılarına gül bıraktı.

Kadınlarla sohbet eden dernek üyesi kadınlar, birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Türkiye Beyazay Derneği Siirt Şubesi Başkanı Nurten Temiz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bölgedeki vatandaşların can ve mal güvenliği ile kamu düzeninin tesisi için bölgede yürütülen operasyonları desteklediklerini, operasyonda görevli güvenlik güçlerine de dua ettiklerini söyledi.

"Bugün bu topraklarda birlik içinde yaşıyorsak, bunu bugün operasyonları yürüten güvenlik güçlerimize borçluyuz." diyen Temiz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Türkiye Cumhuriyeti herkesimden insanın bir çatı altında kardeşçe yaşadığı bir ülke olduğu için, bu birilerini rahatsız ediyor. Çünkü, bizim kardeşliğimiz onları huzursuz ediyor. Biz kardeş oldukça ülkemiz büyüyor, kalkınıyor. Bugün bu ateşle sadece bölgeyi değil, Türkiyeyi yakmak istiyorlar. Maalesef dış ülkelerin taşeronluğunu yapan örgütler bölgemizde çocuklarımızı kandırarak bize karşı kullanıyor. Açtıkları çukurlar sadece sokaklarımızda değil, bunu yüreğimize de açmak istiyorlar. Bizi birbirimizden ayırıp, gücümüzü zayıflatmak için."

"Birliğimizle bunlara müsaade etmeyeceğiz"

Birilerinin Kürtleri kullanarak toplumu birbirine kırdırmaya çalıştığını savunan Nurten Temiz, "Ülkemizde Türk, Kürt, Arap ve Çerkez birlikte, eşit şartlarda ve özgürce yaşıyoruz. Ama bugün özgürlüğümüzü kıskananlar bizi ateşin içine çekerek, özgürlük vaadinde bulunuyor. Biz Kürtler, Türklerle kardeşlik bağımız güçlü oldukça özgürüz. Biz Kürtler, Türkiye ile bütünleştikçe daha özgür ve daha güçlüyüz. Birliğimizle bunlara müsaade etmeyeceğiz." diye konuştu.

Bölgede terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonların sürdüğünü anımsatan Temiz, "Güvenlik güçleri operasyonları yürütürken, biz de eşlerini yalnız bırakmak istemedik. Hem yanlarında olduğumuzu göstermek hem de Türk Polis Teşkilatının yıl dönümünü kutlamak için bu ziyaretleri gerçekleştirdik. Onların dertleriyle hemhal olduk, mesajları ile duygulandık. Allah onların yardımcısı olsun. İnşallah ülkemizi bu terör odaklarından bir an önce temizleyip, sağlıkla evlerine dönerler." ifadelerini kullandı.

"Ülkemizin birlik ve bütünlüğü için dua ediyoruz"

Polis memuru eşi ve 2 çocuk annesi Ayşe Gül ise eşlerinin sonuna kadar yanlarında olduklarını dile getirerek, Türkiye'nin 81 ilinin kendileri için önemli olduğunu vurguladı.

"Bölgedeki terör olayları bu operasyonlar olmasa 81 ili yakar. Bizim tek derdimiz ve davamız vatan ve millettir." diyen Gül, şöyle konuştu:

"Onun için eşlerimizin yürüttüğü operasyonları destekliyoruz. Onlar bugün teröristlere karşı savaşırken, biz de onlar ile ülkemizin birlik ve bütünlüğü için dua ediyoruz. Varsın eşim şehit düşsün bu vatan uğruna. Daha nice Mehmetler onun yolunda bu sancağı ayakta tutar. Eşim evden ayrılırken helallik istedi. Ben de hakkımı helal ettim. Allah göstermesin ama şehadet haberi geldiğinde hazırlıklı olmam için eşim eve dönene kadar bavulum hazırdır."

Ayşe Gül, çocuklarının da babaları için dua ettiğini belirtti.

Bir polis annesi de oğlunu operasyona gönderirken cebine Ayet-el Kürsi duasını koyduğunu anlatarak, tüm asker ve polislere operasyonları başarılı bir şekilde bitirip evlerine dönmeleri için dua ettiğini kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Ayşe Gül Siirt Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
title