Haberler

Siirt'te Sokak Çatışmaları Sürüyor: Ölü Sayısı 5'e Yükseldi

Güncelleme:

Kurtalan ilçesinde belediye binasını molotofla yakan göstericilere ateş açılması sonucu ağır yaralanan Necmettin Çelik, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Siirt'in Kurtalan ilçesinde belediye binasını molotofla yakan göstericilere ateş açılması sonucu ağır yaralanan Necmettin Çelik, tedavi gördüğü Siirt Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

BELEDİYE BİNASINI ATEŞE VERMİŞLERDİ

Siirt'te, Kobani saldırısını gerekçe gösteren göstericiler, dün Kurtalan ilçe belediye binasını ateşe vermişlerdi. Bu sırada başka bir grubun, göstericilerin üzerine uzun namlulu silahlarla ateş açması sonucu Yusuf Çelik ve Mehdi Erdoğan olay yerinde hayatını kaybetmişti. Necat Çelik, Cihan Talan, Bedriye Yılmaz, Hikmet Baydar, Mehmet Çiçek, Cüneyt Yılmaz ve Necmettin Çelik ağır yaralanmıştı.

BUGÜN HAYATINI KAYBETTİ

Siirt Devlet Hastanesi'nde tedavi gören Necmettin Çelik yapılan tüm müdahalelere rağmen bugün öğle sularında hayatını kaybetti. Siirt Devlet Hastanesi morguna kaldırılan cenaze yapılacak otopsinin ardından ailesine teslim edilecek. Siirt'teki olaylarda baba ve oğul olan Necmettin Çelik, Yusuf Çelik ve Mehdi Erdoğan, Kamil Taş, Davut Nas ile birlikte ölü sayısı 5'e yükseldi.

İl merkezinde sokak çatışmaları devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cüneyt Yılmaz Kurtalan Kobani Siirt Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

kapkara:

eden bulur . . .

30
7
yanıtYanıtla
gark:

tınnn

21
4
yanıtYanıtla
Öz dörtyollu:

Alsana açılım bu zıhnıyetsizlerden hiç bişey olmaz bunlar suruyu bile güdemezler.

22
2
yanıtYanıtla
orbay:

allah turk milletine sabir ve guç versin.

11
1
yanıtYanıtla
jabbar:

lanet olsun

6
3
yanıtYanıtla
ÖMER:

BUNLAR ZATEN ÇÖZÜM SÜRECİ MASALINA SIĞINIYORLAR COK DEĞİL 5-6 SENE ÖNCE BU HDPNİN İSMİ FARKLIYDI VE BİRÇOK ŞEHİRE GİRMEYİ BIRAKIN MECLİSE GELMEYE ÇEKİNİRLERDİ ŞİMDİKİ ÜLKENİN HALİNE BAK

6
0
yanıtYanıtla
Malatyalıyım..:

Herhalde ölecek. . böyle saçma şey olur mu ya. . Avrupanın en gelişmiş ülkesinde bile devlete karşı işlenen suçlarda doğrudan ateş emri verilir güvenlik güçlerine. . normal şartlarda şu ana kadar binlerce teröristin ölmesi lazımdı. (terör yandaşı diye birşey olmaz arkadaşlar. bir kişi ya teröristtir ya da değildir. )

4
0
yanıtYanıtla
Kardeşi Dr Faik Çelik:

Lanet edenin Allah belanı versin. Ben Doktorum ve öz amcaoğlumdur. Bayram tatiline gelmişti. öğretmen evinde çalışan oğluna birşey olmadan gidip onu eve getireyim diye gitti. 1 km sonra Kurtalan AKPnin korucu 5 adamı evin önünden hastanede cenaze var diye geçen herkese ateş edip 3 ölü, 6 yaralı. oğlu babasının üzerine kapandı 17 yaşında onu da sırtından vurup öldürdüler. cüzdanını ben aldım. içinde para yoktu ama Kuran''ı daha güzel nasıl okurum diye tecvid işaretleri vardı. Bu insan Allah''ın şehididir. Pis dünyanızın değil. Bunu şehit edenlerin Cehennemde bile yeri yok.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title