Haberler

Siirt'te İki Katlı Ev Çöktü: 3 Ölü, 2 Yaralı

Güncelleme:

Siirt'te iki katlı bina henüz belirlenemeyen nedenle çöktü. Enkaz altında kalan 3 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi ise yaralandı.

Siirt'te iki katlı evin çökmesi sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Bayraktepe köyünde 10 kişilik ailenin yaşadığı iki katlı evde henüz belirlenemeyen nedenle çökme meydana geldi. Vatandaşların durumu bildirdiği jandarma ekipleri, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerine haber verdi.

3 KİŞİ ÖLDÜ, 2 KİŞİ YARALANDI

Köye ulaşan AFAD ekipleri, enkaz altından 3 kişinin cesedini çıkardı, 2 kişiyi de yaralı kurtardı. Yaralılar, Siirt Devlet Hastanesine kaldırıldı. AFAD Şube Müdürü Cahit Akkoyun, köydeki evin sabah saatlerinde çöktüğüne yönelik bilgi geldiğini, bunun üzerine ekiplerin bölgeye yönlendirildiğini söyledi.

Çalışmayla enkazdan 3 kişinin cesedinin çıkarıldığını, 2 kişinin de yaralı kurtarıldığını anlatan Akkoyun, evdeki 5 kişinin ise yara almadan kurtulduğunu kaydetti.

İSİMLERİ BELLİ OLDU

Enkaz altında hayatını kaybedenlerin isimleri de belli oldu. 40 yaşındaki Zeki Güneş, 3 yaşındaki Ayten Güneş ve 10 yaşındaki Nergiz Güneş'in enkaz altından cansız bedenleri çıkarıldı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Siirt Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor?
500

Yorumlar (6)

levent kırca:

habere bak 10 kısılık aıle dıyor ev ne yapsın aıle dedıgın 4-5 kısı olur ıyı olmus ev cokmekte haklı.

3
10
yanıtYanıtla
HACI:

BIZIM MÜTAHITLER CALA CIRPA BINA YAPIYOR SANKI MEMLEKETTE MIMAR MÜHENDIS YETISMIYOR BU ISLERI TOKIYE VE IMAMLARA VERIRSEN COK HAYATLAR SÖNER UMUTLAR YOLDA KALIR. ACIL SIFALAR ÖLENLERE RAHMET DILERIM.

1
1
yanıtYanıtla
- imdat olam.Mobil-ANDROID:

ölenlere ALLAH'rahmet .yaralilara ALLAH'RAHMET dilerim

0
1
yanıtYanıtla
SADECE TÜRKİYE..Mobil-ANDROID:

KURTARMAYA KİM GİTMİŞ.. TCNİN AFAD EKİBİ.. ARTIK UYANIN BİZE BİZDEN BAŞKASI CAN OLMAZ..

0
0
yanıtYanıtla
Vatan hainleri surunsun kanser olsun:

Laaa ak Abd deki zencilerin liderinide Bizim cumhurbaskani yardimcisi gitsin birlik olursaniz size kimse karsi duramaz desin ak Abd. De size kimse ayrimcilik yapamaz olduremez des in bu kadar kolsy

0
0
yanıtYanıtla
KÜRTOĞLU KÜRT:

HANSEL YAZI YAZARKEN BİRAZ DÜŞÜNEREK YAZIN ÖLEN İNSANLAR HDP Lİ DEĞİLSE SEN HEM YALAN KONUŞMUŞ OLURSUN HEMDE İFTİRA ATMIŞ OLURSUN BUDA MUNAFIKLIĞI BAŞLANGICIDIR YERLERİDE FİRAUNLARI CEHENNEMİNİN BİR ÜSTÜDÜR ONUN İÇİN DÜŞÜNEREK DAHA GÜZEL YORUMLAR YAPIN

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title