Haberler

Siirt'te, "Eski Sayacını Getir, Yeni Sayacını Al" Kampanyası

Güncelleme:

Siirt Elektrik Dağıtım Şirketi (DEDAŞ), eski elektrik sayaçlarının yenisi ile değiştireceklerini açıkladı.

Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ), düzenlediği sayaç kampanyası ile yıl sonuna kadar başvuruda bulunan tüketicilerinin sayaçlarını ücretsiz değiştirme kararı aldıklarını açıkladı.
Konuyla ilgili basın mensuplarını bilgilendiren DEDAŞ İl Müdürlüğü, Basın ve Halkla İlişkiler sorumlusu Serdar Sakarya, 31 Aralık 2013 tarihine kadar geçerli olacak kampanya kapsamında, eski sayaçlarını yenisi ile değiştirmek isteyen vatandaşlar, Siirt DEDAŞ İl Müdürlüğüne müracaat ederek, sayaçlarının kurum tarafından kurulmasını sağlayabilecek dedi.

DEDAŞ İl Müdürlüğü olarak Elektrik borçlarında faiz alınmadan yapıldığını tekrar hatırlatan Sakarya "Böylece DEDAŞ, sözleşme affı boyutu da düşünüldüğünde Türkiye'deki en geniş kapsamlı sayaç değiştirme kampanyasına imza atmış olacağız. DEDAŞ yetkilileri, sayaçlarını değiştirmek üzere başvurarak kampanyadan faydalanmak isteyen abonelerin, böylesi bir idari ve hukuki müeyyide ile karşılaşmayacaklarını ve bu sayaçların evlerin dışına kurulmasını ücretsiz yılacaktır" dedi.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci / Ekonomi

Dicle Elektrik Dağıtım Sakarya Siirt Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title