Haberler

Siirt'te Diyanet İşleri Başkanı Görmez'e Destek

Diyanet Sen Siirt Şubesi tarafından yapılan basın açıklaması ile Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'e destek verildi.

Diyanet Sen Siirt Şubesi tarafından yapılan basın açıklaması ile Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'e destek verildi.

Memur-Sen Siirt Şubesinde gerçekleştirilen basın açıklamasına katılanlar adına basın açıklamasını yapan Diyanet-Sen Siirt Şubesi Başkanı Haydar İbin, Diyanet-Sen olarak, ümmet coğrafyasına hizmet eden, mazlumların, çaresizlerin imdadına yetişen, iman ve hakikat ölçülerini her alanda ve herkese hatırlatmaya çalışan Diyanete yapılan acımasız saldırılara karşı olduklarını tek dil ve söylemle dünyaya duyurmak için toplandıklarını belirtti.

Diyanet İşleri Başkanı'na yapılan saldırı dilini kullananları iyi niyetten yoksun ön yargılı insanlar olarak nitelendirdiklerini dile getiren İbin, şunları kaydetti:

"Diyanet İşleri Başkanlığını itibarsızlaştırmayı bir yöntem olarak kullanmak hiçbir akıl ve vicdan tarafından kabul edilemez. Sapkın, çarpık, yorum ve değerlendirmeler, topluma Başkanlığın görüşü olarak takdim edilemez. Bazı çevrelerin konuyu defalarca Başkanlığın görüşü olarak takdim etmesi hiçbir ahlaki değerle ve duyarlılıkla ilişkilendirilemez. Diyanet alanında görev yapan herkesin kararlılıkla şunu söylemesi gerekir, 'Diyanet bu ümmet coğrafyası için tek umuttur' Bu umut biterse dünya coğrafyasındaki mazlumlar çaresizliğe itilir. Vicdan yoksunu, inanç yoksunu bir millet olmaya doğru adım adım kayarız."

Basın açıklamasına, Memur-Sen Konfederasyonu'na bağlı birleşenler de destek verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Görmez Diyanet Sen Siirt Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title