Haberler

Siirt'te 2 Polisin Yaralardığı Saldırıyla İlgili 4 Kişi Gözaltında

Siirt'te dün gece PKK'lı teröristlerin polis lojmanlarındaki nöbetçi kulübesine düzenlediği ve 2 polis memurunun yaralandığı saldırıyla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Siirt'te dün gece PKK'lı teröristlerin polis lojmanlarındaki nöbetçi kulübesine düzenlediği ve 2 polis memurunun yaralandığı saldırıyla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Siirt'in Barış Mahallesi'nde bulunan polis lojmanlarına dün gece teröristler el yapımı patlayıcı ve uzun namlulu silahlarla yaptığı saldırıda 2 polis memuru yaralandı. Saldırının ardından geniş çaplı operasyon başlatan polis ekipleri, eyleme katıldıkları gerekçesiyle M.K., B.D., Y.K, ve E.S.'yi gözaltına aldı. Şüphelilerin emniyetteki soruşturmaları sürüyor.

ERUH'TA İSTASYONU TAHRİP EDİLDİ

Genelkurmay Başkanlığı, Siirt'in Eruh İlçesi Emniyet Tepe Mevkii'nde bir GSM baz istasyonunun bir grup bölücü terör örgütü mensubu btarafından el yapımı patlayıcı ile tahrip edildiğini açıkladı.

SİLVAN'DA KARAKOLA SALDIRI

Genelkurmay Başkanlığı, Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde PKK'lıların karakola saldırdığını açıkladı. Açıklamada, "Bölücü terör örgütü mensubu bir grup terörist tarafından, Diyarbakır Silvan Çatakköprü Jandarma Karakolu'na, uzun namlulu silahlarla saldırıda bulunulmuştur. Terörist ateşlerine, unsurlarımız tarafından derhal ateşle karşılık verilmesi üzerine, terörist ateşleri kesilmiştir. Olayda herhangi bir zayiat ve hasar meydana gelmemiştir" denildi. - Siirt

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Genelkurmay Başkanlığı Silvan Siirt Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title