Haberler

Siirt-Şırnak Karayolu Ulaşıma Açıldı

Yurtta kış- Siirt'te etkili olan kar ve tipi nedeniyle vatandaşların yolda mahsur kalmasının önlenmesi amacıyla kapatılan Siirt-Şırnak karayolu ulaşıma açıldı Siirt'te kar ve tipi nedeniyle tedbir amaçlı kapatılan Siirt-Şırnak karayolu ulaşıma açıldı.

Yurtta kış- Siirt'te etkili olan kar ve tipi nedeniyle vatandaşların yolda mahsur kalmasının önlenmesi amacıyla kapatılan Siirt- Şırnak karayolu ulaşıma açıldı Siirt'te kar ve tipi nedeniyle tedbir amaçlı kapatılan Siirt-Şırnak karayolu ulaşıma açıldı.Karayolları 94. Şube Şefi Sabahattin Direk, AA muhabirine, Breni mevkisinde etkili olan kar ve tipi nedeniyle vatandaşların yolda mahsur kalmasının önlenmesi için 3 gün önce kapatılan karayolunun ulaşıma açıldığını söyledi.Siirt-Şırnak karayolunda buzlanma tehlikesi olduğuna dikkati çeken Direk, bölgede ekiplerinin gece gündüz çalıştıklarını ifade etti.Siirt ve Cizre karayolları ekibinin çalışması sonucunda yolun güvenli bir şekilde ulaşıma açıldığını belirten Direk şöyle dedi: "Şu an sürücülerimiz Siirt-Şırnak karayolunu kullanabilir. Bu güzergahı kullanan vatandaşların buzlanmaya dikkat etmelerini istiyoruz. Kesinlikle kar tipi lastik ve zincir olmadan yola çıkmamalarını rica ediyoruz. Ekiplerimiz bölgede yolun tekrardan trafiğe kapanması için çalışıyor."Direk, Şirvan yol ayrımı Cevizlik grup köy yollarının açılması için de çalışmaların devam ettiğini sözlerine ekledi.Siirt İl Özel İdare Genel Sekteri Recep Güldoğan da Baykan, Şirvan, Pervari ve Eruh'ta 70 köy yolunun kar nedeniyle ulaşıma kapandığını, ekiplerin söz konusu bölgedeki çalışmalarının sürdüğünü bildirdi. Siirt'te 3 gündür kapalı olan Siirt-Şırnak yolu açıldı

Kaynak: AA / Güncel

Şirvan Şırnak Siirt Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title