Haberler

Şii "Zeynebiyyun Tugayları" Örgütü

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Örgüt üyelerinin voleybol maçı - Örgüt üyelerinin geleneksel müzikleri eşliğinde dans etmeleri - Örgüt üyelerinin yemek yemesi- Örgüt üyelerinin arazideki ağır silahları- Yağmalanan bir evin içi- Bir örgüt üyesinin açıklamaları- Yağmalanan kıyafetlerEDİTÖRE NOT: Görüntülerde yer alan müzik sesi kaynağındandır.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Örgüt üyelerinin voleybol maçı - Örgüt üyelerinin geleneksel müzikleri eşliğinde dans etmeleri - Örgüt üyelerinin yemek yemesi- Örgüt üyelerinin arazideki ağır silahları- Yağmalanan bir evin içi- Bir örgüt üyesinin açıklamaları- Yağmalanan kıyafetlerEDİTÖRE NOT: Görüntülerde yer alan müzik sesi kaynağındandır. Pakistan'da faaliyet gösteren Şii "Zeynebiyyun Tugayları" adlı örgütün üyelerinin Suriye'deki çatışmalarda aktif rol aldığını gösteren ilk görüntüler yayınlandı. AA muhabiri, Suriye'de Esed saflarından mücadele eden ve Pakistanlı Şiilerden oluşan "Zeynebiyyun Tugayları" adlı örgütün üyelerinin, Halep'in Handarat bölgesi yakınlarındaki bir askeri karargahta, günlük hayatlarını nasıl sürdürdükleri, taktik konusunda görüş alışverişinde bulundukları ve ağır silah kullanma eğitimi aldıklarını gösteren görüntülere ulaştı.

Kaynak: AA / Güncel

Pakistan Suriye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title