Haberler

Sigorta Cini'nden ÇEKÜL işbirliği

Güncelleme:

Sigorta Cini, Bireysel Emeklilik ve Hayat Sigortası kampanyası ile hem kendinizi hem de sevdiklerinizi güvence altına alıyor.

Kampanya kapsamında Sigorta Cini mağazalarından Bireysel Emeklilik veya Hayat Sigortası satın alan müşterilerinin adına (ÇEKÜL) Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı'na fidan bağışı yapılıyor.

Türkiye'nin ilk perakende sigorta mağaza zinciri Sigorta Cini, hem kendini hem de sevdiklerini güvence altına almak isteyenlere özel Bireysel Emeklilik ve Hayat Sigortası kampanyası düzenliyor. Sigorta Cini, kampanya kapsamında; ülkemizin doğal, tarihsel ve kültürel varlıklarını koruma misyonuyla faaliyet gösteren ÇEKÜL işbirliğinde, mağazalarından Bireysel Emeklilik ve Hayat Sigortası ürünlerinden birini satın alan müşterilerinin adına ÇEKÜL 7 Ağaç Ormanlarına fidan bağışı yapıyor.

Sigorta Cini, NN Hayat ve Emeklilik iş birliğiyle sunduğu bireysel emeklilik ve hayat sigortası, çok cazip avantajlarla geleceğe güvenle adım atmanızı sağlıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title