Haberler

Siemens'ten Kombine Tazelik

Güncelleme:

Siemens Ev Aletleri yeni KS36VAI31 tek kapılı buzdolabı ile GS36NAI31 noFrost çekmeceli derin dondurucusunu sundu.

A++ sınıfnda, düşük enerji tüketimi ile dikkat çeken buzdolabı ve derin dondurucu bir arada, kombine kullanılabilmesi özelliği ile yer tasarrufu ve estetik görünüm açısından önemli bir avantaj sunuyor.

Siemens Ev Aletleri kombine kullanılabilen yeni KS36VAI31 tek kapılı buzdolabı ve GS36NAI31 noFrost çekmeceli derin dondurucusu ile tasarım ve ergonomi konusunda fark yaratıyor. Üstün teknolojik özellikleri ve sağladığı enerji tasarrufunun yanı sıra yeni Siemens buzdolabı ve NoFrost çekmeceli derin dondurucunun kombine edilebilmesi, mutfaklarda hayatı daha da kolaylaştırıyor.

Daha uzun süreli tazelik, enerji tasarrufu ve estetik tasarım bir arada

Yeni Siemens KS36VAI31 tek kapılı buzdolabı, A++ sınıfı ile üst düzeyde enerji tasarrufu sunuyor. 348 litrelik geniş iç hacmi ile dikkat çeken buzdolabı inox easyClean özelliği ile kolay temizlenebiliyor. Dikey yapay kolu ve LED iç aydınlatma hem kullanım kolaylığı, hem de tasarım açısından önem taşıyor. Buzdolabının iç malzemelerinde metal uygulamalar bulunuyor.

Siemens KS36VAI31, konforlu ve güvenli bir kullanım için zengin bir donanıma sahip. touchControl- Electronic özelliği ile elektronik sıcaklık ayarı sağlanırken, vitaControl akıllı sensörler sayesinde içerde sabit sıcaklık elde ediliyor. Süper soğutma sisteminin de bulunduğu buzdolabında akustik kapı alarmı güvenli bir kullanım sunuyor.

Siemens KS36VAI31'in nem kontrollü hydroFresh çekmecesi ile teleskobik raf sistemli şeffaf sebzeliğinde meyve ve sebzeler iki kat daha uzun süre taze kalabiliyor. flexShelf raflarla buzdolabının içinde esnek alanlar yaratılabiliyor. Her zaman istenen yüksekliğe ayarlanabilen kapı rafı easyLift, çekilebilen, kolay ulaşılabilinen, kolay temizlenebilen cam raflar ve flexShelf özelliği, buzdolabının kullanım kolaylığı sunan diğer özellikleri. Siemens KS36VAI31 348 litre ile geniş bir soğutucu bölmesine sahip.

Mutfaklara GS36NAI31 ile daha fazla tazelik geliyor

Siemens'in KS36VAI31 buzdolabı ile kombine kullanılabilen yeni GS36NAI31 inox easyClean noFrost, çekmeceli derin dondurucusu da kullanım kolaylığı sunan özellikleri, A++ enerji sınıfı ile dikkat çekiyor. Derin dondurucu 255 litrelik geniş iç hacme sahip. Kolay temizlik imkanı sağlayan inox easyClean özelliği ile kullanım ömrü boyunca parlak ve verimli bir aydınlatma sağlayan LED ışık, kolay doldurulabilen ve her zaman taze buz imkanı sunan, çıkarılabilen buzmatik, ekstra büyük yiyecekler için ek alan yaratan bigBox gibi özellik ve donanımlar Siemens GS36NAI31 derin dondurucuda bir arada sunuluyor.

Yeni derin dondurucunun kullanım kolaylığı sunan en önemli özelliklerinden biri noFrost olması. Bu özellik, dondurucunun temizliği açısından önemli bir avantaj sağlıyor. touchContol-Elektronik ile elektronik sıcaklık ayarı, dondurucu bölümünde sıcaklık yükselmelesinde optik ve akustik alarm, hafıza fonksiyonu içeren Multi-Uyarı sistemi, kapı açık uyarı tonu, freshSense ile akıllı sensörler sayesinde her zaman sabit sıcaklık sağlanması derin dondurucunun güvenli kullanım sunan özellikleri.

255 litrelik derin dondurucu bölümü 20 kg'lik (kg/ 24 saat) dondurma kapasitesine sahip. MultiAirflow özellikli bölüm, 25 saatlik eletrik kesintilerinde kesintisiz saklama imkanı sunuyor. Derin dondurucu bölümünde ayrıca varioZone çıkarılabilen emniyetli cam raflar sayesinde ekstra kullanım alanları elde edilebiliyor. Derin dondurucu bölümünde ikisi bigBox, toplam beş şeffaf dondurucu çekmecesi ile dondurucu takvimi de var.

186 x 60 x 65 cm (derinlik ölçüsüne kapı kolu dahil) boyutlarındaki derin dondurucunun, 90 derece açılabilen kapısının yönü değşitirilebiliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Siemens Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title