Haberler

Şiddetli Yağmur Bahçedeki Fidelere Zarar Verdi

Kayseri'de etkili olan sağanak yağmur nedeniyle bahçelere ekilen domates ve biber fideleri ile meyva ağaçları zarar gördü.

Kayseri'de etkili olan sağanak yağmur nedeniyle bahçelere ekilen domates ve biber fideleri ile meyva ağaçları zarar gördü. Mevsim normalleri dışında metrekareye yaklaşık 17 kilogram yağmur düştü. Zaman zaman da dolu yağdı.

Yurdu etkisi altına alan yağışlı hava Kayseri'de de etkisini gösterdi. Sağanak yağmur nedeniyle bahçelere ekilen domates ve biber fideleri zarar gördü. Yağış ve şiddetli rüzgar nedeniyle Kurşunlu otoparkına yapılan Ramazan Sokağı standı yıkıldı. Bazı bölgelerde zaman zaman dolu yağışı oldu.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, metrekareye 16 kilo 800 gram yağış düştüğünü, bu miktarın mevsim normallerine göre yüksek olduğunu bildirdi. Meteoroloji, hava sıcaklıkları, bugün gök gürültülü sağanak yağışlı hava görüldüğünü, en düşük hava sıcaklığının 8, en yüksek ise 17 derece olduğunu açıkladı. Gök gürültülü sağanak yağışların cuma gününe kadar sürmesinin bekleniyor.

- Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kayseri Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title