Haberler

Sibel Kekilli Audi A1 Tanıtımında

AUDİ A1 YENİ MODELİNİ TANITTI KEKİLLİ, “İYİ PROJELERE AÇIĞIM” Alman otomobil devi Audi, Audi A1 yeni model otomobillerini Hamburg’da düzenlenen görkemli törenle tanıttı.

AUDİ A1 YENİ MODELİNİ TANITTI

KEKİLLİ, “İYİ PROJELERE AÇIĞIM”

Alman otomobil devi Audi, Audi A1 yeni model otomobillerini Hamburg’da düzenlenen görkemli törenle tanıttı. Davetliler arasında bulunan oyuncu Sibel Kekilli, “Her iyi projeye açığım. Gelen teklifleri değerlendiriyorum” dedi.

ALMAN otomobil devi Audi, yeni modeli Audi A1’nın tanıtımında Hamburg’da görkemli bir tören düzenledi.

Kentin liman kenarında bulunan Indochine Neumühlen 11 adresinde düzenlenen görkemli tanıtım törenine Hamburg Audi Genel Müdürü Jürgen Deforth’ın yanı sıra iş dünyasından, sanat dünyasından tanınmış çok sayıda davetli topluluğu katıldı. Davetliler arasında sinema oyuncusu Sibel Kekilli, boksör Mahir Oral ve Hamburg 1 televizyon sunucusu Bülent Kayaturan da vardı. Oldukça görkemli geçen tanıtım töreninde Audi 1 otomobillerinin oldukça tasarruflu, doğa ve çevreyi kirletmeyen ve gereken tam teşkilata sahip olduğuna dikkat çekildi.

“SÜRPRİZ OLSUN İSTİYORUM”

Oyuncu Sibel Kekilli DHA’ya yaptığı açıklamada, “Yabancı adlı filmim bilindiği gibi bana ödül getirdi ve bu beni çok sevindir. Elbette ödül alırsam bu benim için güzel bir sürpriz oluyor. Ama ben yaptığım her çalışmalarıma özen gösteriyorum azimle, istekle ve rolün gerektirdiğini yerine getirmek için elimden geleni yapıyorum. Zaten başarının temeli azimle çalışmaktır. Gelecekte çok iyi projelerim var. Ama bu projeler ve çalışmalar üzerine konuşmak istemiyorum. Çünkü teklifler oldukça fazla ve bu gelen teklifleri, projeleri değerlendiriyorum. Henüz tam yazılı bir anlaşma yapılmadığı için çalışmaların sürpriz olmasını istiyorum” dedi.

“PROJE İYİ İSE OYNARIM”

Ödüllü sinema oyuncusu Sibel Kekilli, önümüzde çalışmaları arasında “Tatort” (Olay yeri) isimle dizide oynayıp oynamayacağı üzerine net bir cevap vermeyip “Galiba olacak” demekle yetindi. Almanya dışında başka bir ülkede de iyi bir proje ve rol olursa oynamaya hazır olduğunun altını çizen Kekilli, “Ben oyuncuyum ve her iyi projeye, senaryoya açığım. İyi bir teklif gelir ve proje iyi olursa Türkiye’de de oynarım. Tek kriterim projenin iyi olması” açıklamasında bulundu. Yaklaşık bin davetlinin katıldığı törende İsveçli Torpedo isimli müzik grubu davetlilerin güzel saatler geçirmelerini sağladı ve davetliler geç vakte kadar eğlendi.

Emine SONUGÜR-Yakup ASKERZADEH – HAMBURG / DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title