Haberler

Sibel Can Bodrum'a Gitmek İçin Özel Jet Kiraladı

Güncelleme:

Ünlü sanatçı, İzmir'de sahne aldıktan sonra 7 bin 500 euroya özel jet kiralayıp 20 dakikada Bodrum'a gitti. Can'a, çocukları Engincan ve Melisa eşlik etti.

Sibel Can, İzmir'de sahne aldıktan sonra 7 bin 500 euroya özel jet kiralayıp Bodrum'a uçtu. Arkadaşlarının teknesini ziyaret eden Can, akşama da Antik Tiyatro'da konser verdi.

TEKNE TURU YAPTI

Sibel Can, İzmir'de sahne aldıktan sonra 7 bin 500 euroya özel jet kiralayıp çocukları Engincan ve Melisa'yla 20 dakikada konser vereceği Bodrum'a geldi. Torba'da kalacağı otele 5 dakika uğrayıp Gündoğan'a geçen sanatçı, arkadaşlarıyla tekne turu yaptı.

SEYİRCİLERİ COŞTURDU

Akşam zodyakla tekneden ayrılıp Bodrum Antik Tiyatro'ya geçen Can, 3 saat kaldığı sahnede tam anlamıyla döktürdü.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sibel Can Bodrum İzmir Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (86)

CCC:

Çıkta bak sokakta yatan garibanlara iki lokma yemek yedir ısrafçı Balkan kaşarı

29
2
yanıtYanıtla
izmirli:

Şarkıcıların sefa sürdüğü aydınların surundugu bir ülke ..ne kadar gelişir ?u

30
0
yanıtYanıtla
CEZA HAKİMİ:

BENDE ASGARİ ÜCRETE TALİM EDİP OLMADI BİRDE ÜÇ ÇOCUK DERSİNİZ ANASINI SATAYIM ADALETİN BUMU DÜNYA ,

27
0
yanıtYanıtla
dost:

İsyan etmeyesin kardeş. .

yanıt4
yanıt1
emel:

Herkes kendi rizkini yer. isyan günahtir.

yanıt1
yanıt0
ADALETSİZ DÜNYA ÇOK ÇALIŞ AZ KAZAN:

DÜNYA SİZE GÜZEL YAAA KIYAMET KOPSA DÜNYA UMRUNUZDA DEĞİL. . . ASGARİ ÜCRETLE 16 SAAT ÇALIŞAN BEN BU HABERİ OKUDUĞUMDA BANA MASAL GELİYOR NASIL BÖYLE YAA BÖYLE HAYATLARDA VARMIŞ . . . . BALIK KAVAK AĞAÇINA ÇIKINCA BENDE BU KADAR PARAYA KAVUŞURUM GALİBA :)))

23
0
yanıtYanıtla
SENA:

YETER ARTIK YANİ İNSANLARIN KANINA DOKUNMAYIN BU HABERLERLE KAÇ ÇOCUK BABASIZ KAÇ KADIN EŞSİZ KAÇ ANA KUZUSUZ KALDI SİBEL CAN VE ONUN GİBİLERİNİN KAÇ DAKİKADA BODRUMA GİTTİĞİ ÇOKTA UMURUMUZDA DEĞİLDİR HERHALDE

22
0
yanıtYanıtla
semiha:

fakirin çocuğu ölsün bunlar hep tatilde

19
0
yanıtYanıtla
CESUR YUREK:

Nıhayet uyanmaya başlıyorsunuz!. . . .

yanıt6
yanıt0
saraylı tayyip:

işte türkiyedeki adalet. neden huzur yok diyoruz

15
2
yanıtYanıtla
Tüm 86 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title