Haberler

Show Tv'de 4 Ünlü İsimle 'Yeni Bir Gün'

Güncelleme:

Ekranların birbirinden ünlü 4 ismi bundan sonra her sabah, "Yeni Bir Gün" programıyla Show TV'de!

Uzun zamandır tanıtımları yapılan program, ilk yayınını gelenek olduğu üzere Pazartesi günü değil, salı günü gerçekleştirdi. Simge Fıstıkoğlu'nun moderatörlüğünde, ünlü gazeteci İpek Durkal, ilişki uzmanı Aşkım Kapışmak ve astrolog Hande Kazanova geçen haftadan bu yana ilk programda neden salı günü başlayacaklarını açıklayacaklarını duyurmuşlardı.

Açıklama yayının ilk dakikalarında geldi. Programın astroloğu Kazanova ay geri giderken yeni bir işe başlamanın doğru olmadığını belirtmişti, bu yüzden ilk yayın Pazartesi değil salı günü gerçekleştirildi.

GEÇEN HAFTANIN OLAYI: BUSE TERİM'İN KINASI

Programda, geçtiğimiz hafta büyük yankı uyandıran Buse Terim'in kına gecesi masaya yatırıldı.

Davetin detaylarını anlatan İpek Durkal, kapıdan girişte misafirleri karşılayan, çiçeklerden yapılmış filden itibaren tüm detayları ile etkileyici bir gece olduğunu belirtti.

KINA SONRASI KÖTÜ HABER!

Programda Terim ailesinin kınanın ardından aldığı üzücü haberlere de yer verildi. Gecenin finalinde önce Ankara'dan kötü haber geldi. Merve Terim'in kayınpederi vefat etmişti. Ardından Merve Terim rahatsızlandı. Hamileliğini kıpırdamadan geçirmesi gerektiği ortaya çıktı. Durkal, durumun ciddiyetini şu sözlerle ifade etti:"Merve Terim, bu nedenle haftasonu kız kardeşi Buse Terim'in düğününe katılamayacak".

Simge Fıstıkoğlu, İpek Durkal, Aşkım Kapışmak hafta içi her gün ekranlara gelecek ve Hande Kazanova gündemi yorumladıkları ve farklı haberleri ilettikleri "Yeni Bir Gün" ile haftaiçi her sabah 08:30'da Show Tv'de ekranda olacaklar

Kaynak: Bültenler / Güncel

Simge Fıstıkoğlu Hande Kazanova Buse Terim Show Tv Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title