Haberler

Sheraton Bursa'da Çay Saati

Güncelleme:

Bursa'nın yeni kalbi Nilüfer'de hizmet veren Sheraton Bursa

"Çay Saati" ile keyifli buluşmalara ev sahipliği yapıyor... Pazar hariç her gün 15.00-17.30 saatleri arasında Link @Sheraton Cafe'de düzenlenen Çay Saati'nde lezzetli kurabiyeler, atıştırmalıklar ve sınırsız çay'dan oluşan menü kişi başı 25 TL.

Bursa'nın yeni buluşma mekanı Sheraton Bursa'nın keyifli mekanı Link @Sheraton Cafe'de çay severler için Çay Saati uygulaması başladı. Sheraton Bursa'nın usta şefleri tarafından hazırlanan birbirinden lezzetli atıştırmalıkların sunulduğu Çay Saati'nde kek, tatlı – tuzlu kurabiyeler, sandviç ve zeytinyağlı çeşitleri bulunuyor.

Keyifli çay sohbetlerine ayrıcalık katmaya devam eden Link@Sheraton Cafe'de gerçekleşen Çay Saati uygulaması, Pazar hariç her gün 15.00-17.30 saatleri arasında sunuluyor. Lezzetli atıştırmalıklar ve sınırsız çay'dan oluşan menünün kişi başı fiyatı 25 TL.

Link@Sheraton iş görüşmeleri için de tam donanımlı!

Sheraton Otelleri'nin Microsoft ile özel işbirliği sayesinde Link@Sheraton'la istediğiniz zaman önemli tüm ihtiyaçlarınız için internet bağlantısı kullanabilirsiniz. İster çalışma arkadaşlarınızla toplantı notlarınızı paylaşın ister yeni iş bağlantıları kurun… Dokunmatik ekranlara sahip modern iş istasyonları, bilgisayar alanında ücretsiz Wi-Fi internet bağlantısı, günlük gazete ve dergiler, baskı hizmetleri ile Link@Sheraton size teknolojik donanım ve konforlu bir ortam vaat ediyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sheraton Otel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title