Haberler

Shakhtar Donetsk, Aykut Kocaman'ı Takibe Aldı

Güncelleme:

Lucescu'nun eski takımı Shakhtar Donetsk, Atiker Konyaspor'daki performansıyla kendinden söz ettiren Aykut Kocaman'ı yakın takibe aldı.

Fenerbahçe'ye 1 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası kazandıran ve UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final oynatan teknik direktör Aykut Kocaman, daha sonra görev aldığı Atiker Konyaspor'da da başarılı çizgisini sürdürünce Avrupa kulüplerinin transfer listesine girdi.

Fenerbahçe'de kazandığı kupaların ardından, geçtiğimiz sezon başına geçtiği Atiker Konyaspor'u lig üçüncüsü yaparak Avrupa Ligi'ne taşıyan Aykut Kocaman için önemli bir gelişme yaşandı.

SHAKHTAR DONETSK PEŞİNE DÜŞTÜ

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre, Ukrayna futbolunun son 10 yılına damga vuran Shakhtar Donetsk Kulübü, Aykut Kocaman'ı yakın takibe aldı.

BRAGA VE FENERBAHÇE MAÇLARINI İZLEYECEKLER

Yeşil beyazlılar, Braga ve Fenerbahçe maçlarında da göz hapsinde olacak. Ancak ilginç olan; Shakhtar yönetiminin bu maçları izlemeleri için görevlendirdiği scoutlar Konyasporlu futbolcuları değil, teknik direktör Aykut Kocaman'ı izleyecek.

LUCESCU: KOCAMAN'A DİKKAT EDİN

Uzun yıllar bu takımda görev yapan Lucescu'nun, maç öncesi Shakhtar'a, "Türk futbolunun en önemli hocalarından biriyle karşılaşacaksınız, dikkat edin. Aykut Kocaman'ın her zaman bir sistemi ve planı vardır" diyerek uyarıda bulunduğu öğrenildi.

LUCESCU TAVSİYE EDİYOR

Shakhtar yönetimi takımın mevcut teknik adamı Paolo Fonseca'nın oyuncular üzerindeki etkisinden ve kulübün performansından memnun, ancak genç teknik adamın parlayıp yeniden Avrupa'da büyük bir takımın başına geçme ihtimalini göz önünde bulundurarak Lucescu'nun da övgüyle söz ettiği Kocaman'ı yakın takibe aldığı ifade edildi.

FENERBAHÇE DE İSTEMİŞTİ

Konyaspor'u geride kalan sezonda 3. yaparak Avrupa Ligi'nde direkt gruplara taşıyan tecrübeli teknik adamın bu arenada henüz puanı bulunmuyor. Ancak sezon başında Vitor Pereira'yla yollarını ayıran Fenerbahçe ilk olarak Aykut Kocaman'ın kapısını çalmıştı. Fatih Terim'in eleştirildiği şu günlerde milli takım yetkilililerin de kulislerde Kocaman ismini yüksek sesle konuştuğu belirtliyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Shakhtar Donetsk Aykut Kocaman Konyaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title