Haberler

Eski Eşinden Hamile Kadın, Kendisini Sevgilisine Bıçaklatmış

Güncelleme:

Beyoğlu'nda eski eşinden hamile kalan Z.Y.'ın karnındaki bebekten kurtulmak için kendisini, sevgilisine bıçaklattığı ortaya çıktı. Z.Y. ifadesinde tinerci bıçakladı demişti.

1.5 aylık hamile Zeynep Yıldız'ın Beyoğlu'nda geçen hafta yol ortasında bıçaklı saldırıya uğramasının ardında akıllara durgunluk veren bir iddia çıktı. Bıçaklı saldırının faili olarak yakalanan Hamza Tarhan (25) Zeynep Yıldız'ın eski eşinden hamile kaldığını bebekten kurtulmak için kendini bıçaklattığını söyledi.

BIÇAKLI SALDIRI SEVGİLİNİN OYNATILDIĞI SENARYO MU ?

Beyoğlu'nda bıçaklı saldırıya uğrayan Zeynep Yıldız ifadesinde saldırganın kendisinden sigara isteyen bir bağımlı olduğu söyledi. İfadesinin devamında ve tekrarında çelişkiler yaşaması üzerine Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği daha ayrıntılı bir çalışma başlattı.

KAMERALAR İNCELENDİ SALDIRGAN TİNERCİ DEĞİL SEVGİLİ ÇIKTI

Saldırının yaşandığı nokta ve çevresindeki güvenlik kameralarının tamamı incelendi. Kayıtlarda Zeynep Yıldız'ın saldırıdan önce bir erkekle birlikte yürüdüğü görüldü. Söz konusu kişinin kimliği belirlendi. Kadının birlikte yürüdüğü kişinin Hamza Tarhan (25) olduğu tespit edildi. Saldırıyla ilgili olarak gözaltına alınan Hamza Tarhan, polisleri bile dehşete düşüren itirafta bulundu. Saldırının kadının planladığı bir senaryo olduğu söyledi.

SEVGİLİ İTİRAF ETTİ

Hamza Tarhan akıllara durgunluk veren senaryoyu şöyle anlattı..

"Zeynep benim eski sevgilim. Yaklaşık 4 ay aynı evde yaşadık. Bazı sorunlar nedeniyle ayrıldık. Muğla'ya eski eşinin yanına gitti. İstanbul'a geldiğinde bir süre yine görüştük. Olaydan bir gün önce beni aradı. Buluşma teklifinde bulundu ve bir gün sonra buluştuk. Eski eşinden hamile kaldığını ve bu bebeği yok edip evlenelim teklifinde bulundu. Ben de onu çok sevdiğimden teklifini kabul ettim.

"KARNIMA BIÇAKLA VUR" DEDİ

Nasıl olacak diye sorduğumda ise "Bıçakla karnıma vur" dedi. Ben kabul etmedim. Cerrahi yöntemlerle halledelim dedim. Kabul etmedi. Beni de razı etti. Seyyar satıcıdan aldığımız küçük bıçakla olayın yaşandığı yere geldik. Bana zorla ısrarla yapmamı söyledi. Yapmak istemedim. Birkaç defa denedim ama yapamadım. Onun zorlamasıyla ve bana bağırıp vücudunu bıçağa yaklaştırmasıyla elimde bulunan bıçağın ucu karnına girdi. Sonra bana sen git dedi. Ben de bıçağı alıp gittim. Bıçağı daha sonra bir sokakta çöpe attım" dedi.

ONUN DA, KARNINDAKİ BEBEĞİN DE YAŞAMI TEHLİKEDE

Hamza Tarhan ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Olaydan sonra hastaneye kaldırılan Zeynep Yıldız'ın hayati tehlikesinin sürdüğü karnındaki bebeğin kaybedilme ihtimalinin de yüksek olduğu öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beyoğlu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (38)

HulyamobilWeb@haberler.com:

Bi kadin olarak hemcinsimden utandim bu ne igrenclik ya Allah askina

36
0
yanıtYanıtla
bir kadın:

bahçede beslediğimiz sokak hayvanları bile bebeklerini elden ayaktan uzak yerlere taşıyıp onları saklayıp korumaya çalışıyor. yuh senin insanlıgına.

32
1
yanıtYanıtla
bıcırık:

Rica ediyorum kızmayın bana. . . Bebeğin yeri böyle ahlaksız haysiyetsiz bir annenin yanı olacağına inş Cennet olur. Bu kadına gelince Allahım sen işini bilirsin Aminnn

30
1
yanıtYanıtla
hahahah:

herzaman derim kadın milleti yarım akıllıdır erkekle kadın hakları eşit olamaz. kadının yeri evidir kocası yada ailesinin yanı yok gidip dolaşmak çalışmak bunlar abes düşer ayağını kırıp oturacak evinde arkadaş.

18
9
yanıtYanıtla
sukranmobilWeb@haberler.com:

Seytan bile boyle kadinlarin yaninda cirak kalir. PES

25
0
yanıtYanıtla
HAKKI DAYIYI-Dinleyin,,,:

KADIN, , MAYMUN GiBiDiR, , , BiR ELiYLE BASKA BiR DALI TUTMADAN, , DiGER DALI BIRAKMAZ, , , yorumu, size birakiyorum arkadaslar. . . . . !!!!

23
2
yanıtYanıtla
yorumcuMobil-ANDROID:

Uçkur düşkünüler sizi. Yazik değilmi o mahsum yavruya.Allah islah eylesin sizi.

21
1
yanıtYanıtla
siyah kalem:

VE ŞEYTANIN PES ETTİĞİ AN. . . .

20
1
yanıtYanıtla
cem tuna:

Böyle bir canilik şeytanın aklına gelmez. . Zalim ve utanmaz kadın. . .

20
0
yanıtYanıtla
..mobilWeb@haberler.com:

Bırakın gebersin bundan ne anne olur nede insan

19
0
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title