Haberler

Şeyma Subaşı'ndan İkinci Bebek Sinyali

Güncelleme:

Acun Ilıcalı'yla ilişkisinden 4.5 aylık kızı olan Şeyma Subaşı, Instagram'da bir takipçisinin sorusu üzerine ikinci bebek sinyali verdi.

Acun Ilıcalı'yla aşk yaşayan ve ilişkisinden 4,5 ay önce bir çocuk dünyaya getiren Şeyma Subaşı, sosyal medyadan verdiği ikinci bebek sinyaliyle kafaları karıştırdı.

Subaşı, önceki gün Instagram hesabında bir fotoğrafının altına, "Kızınız Melisa'nın eski kıyafetlerini atmayıp bana yollar mısınız?" yazan bir takipçisine yanıt verdi.

"KIYAFETLERİ SAKLIYORUM"

Subaşı, "Kusura bakmayın ama 2. çocuk olacağı zaman cinsiyetini bilemediğim için hepsini saklıyorum ve kıyamıyorum vermeye" yazarak kafaları karıştırdı.

EŞİNİ BARIŞMAYA İKNA ETMİŞTİ

Zeynep Ilıcalı, Acun Ilıcalı'nın Şeyma Subaşı'yla ilişkisi ortaya çıkınca 2010 yılında "İhanete uğradım" diyerek boşanma davası açmış; yaklaşık 50 milyon olan servetinin yarısını ve aylık 30 bin lira da nafaka istemişti.

Ancak Ilıcalı eşini bu kararından vazgeçmeye ikna etti. Acun Ilıcalı'nın ilk evliliğinden Banu; Zeynep Hanım ile evliliğinden Yasemin ve Leyla adında iki kızı var. Subaşı'ndan olan çocuğu Ilıcalı'nın dördüncü kızı.



Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı Instagram Bebek Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (18)

BADE59sedef_114@hotmail.com:

Acunun paralarını damatları yiyecek :))))

36
0
yanıtYanıtla
haticehatice_kr45@hotmail.com:

Ar namus tertemiz olmuş valla dünyada insanlarda gurur diye bi şey kalmamış ah ah para insanlığı esir almış çok vahim bi durum

34
1
yanıtYanıtla
brando79onder_79@hotmail.com:

acun spor Televole muhabiri olarak kalsaydı....bu kız yani şeyma acuna bakacak hemde evli bir adama bakacak hemde bu yaşta hemencecik ondan çocuk yapacaktı öyle mi? şu yüzsüzlüğe rahatlığıa bakarmısınız hanfendide ki ? adam ne resmi ayrı nede fiziksel ayrı eşiyle birlikte yaşıyor... hey para heyyyyyyyy ahhhhhhhh servetttttttt ahhh lüks yaşammmmm ahhhhh rahatlıkkkkkkk tüm insani vasıflarımızı esir aldın bizi insanlıktan çıkardın!!!

34
0
yanıtYanıtla
SEMİHyasakgunler@mynet.com:

DİNİ NİKAH KIYDIYSA ALLAH HUZURUNDA EVLİDİR. BELEDİYE YETKİSİNE GÖRE SİZİ KARI KOCA İLAN ETTİM LAFI SADECE HUKUKTA HAKTIR. DİNİ NİKAHTA LLAH A SÖZ VERİP EŞ ALIYORSUN. ERKEKĞEDE HELE BİR DE ZENGİNSE 4 EŞE KADAR İZİN VAR. ACUN MÜSLÜMAN ADAM GECELİK İLİŞKİ DEĞİL KENDİNE YENİ BİR YUVA DAHA KURMUŞ, GÜNAHA GİRMEMİŞ. SİZ ALIŞIKSINIZ İŞADAMLARININ ZAVALLI KULLANIP KULLANIP ORTALIĞA SERMAYE YAPTIĞI KADINLARA.KİMSE ALLAHA KARŞI GELEMEZ . ADAMIN KEYFİ SİZE NE

7
25
yanıtYanıtla
semihyasakgunler@mynet.com:

Lan ultra dingil, her halde ikiside gerekli ki devlet nikahı kıymayıp kanundaki boşluktan yararlanıp dini nikah adı altında kadın kullanılıp atılmasın. ama bahsettiğimiz adam ünlü bir adam. ve bu ülkede dini nikahla evlilik kabul edilmiyor adamda açıktan söyleyemiyor cezası var diye. ama sonuçta bu kadında acun beyin diğer eşi gibi Allah huzurnda nikahlı karısıdır herkesinde yengesidir artık.

yanıt0
yanıt0
semihyasakgunler@mynet.com:

senin üslubun belli, sen bira iç sokakta karı kız kesmeye devam et,yabanisin arkadaşım

yanıt0
yanıt0
Aaynurqasimova93@mail.ru:

ne utanmaz bir kadinsin sen ya.evlilik disi 2 cocuguda dusunuyorya?allah kahr etsin seni ya

23
3
yanıtYanıtla
hasretgulbeyaz@windows.com:

kadinin utanmasi da yok yaa.allah islah etsin.bu kadarinada pes artik.yuhhh

22
1
yanıtYanıtla
bir dostnur_21usa@hotmail.com:

Eşini aldatanlara ağır hapis cezası gelmeli

20
0
yanıtYanıtla
hasretgulbeyaz@windows.com:

nerde turkiye yemi gelcek bvu ceza haayy guldurme beni.

yanıt0
yanıt0
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title