Haberler

Şeyma Subaşı Davasını Kaybeden Arto: "Acun'un Benim Parama İhtiyacı Var"

Acun Ilıcalı’nın sevgilisi Şeyma Subaşı’nın açtığı dava hakkında konuşan Şarkıcı Arto, "Acun’un, benim parama ihtiyacı var" dedi.

Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Şeyma Subaşı'nın açtığı dava hakkında konuşan Şarkıcı Arto, "Acun'un, benim parama ihtiyacı var" dedi.

Ünlü şarkıcı Arto, "artodalga" isimli Twitter hesabından Acun'un sevgilisi olan Şeyma Subaşı hakkında bir yazı yazmış ve bu yazıyı sosyal medyadan okuyan Subaşı, Arto'yu mahkemeye vermişti. Subaşı, kendisi hakkında hakaret ve asılsız ithamlarda bulunduğunu iddia ettiği Arto hakkında 100 bin TL'lik manevi tazminat davası talebinde bulunmuştu.

İstanbul Asliye Mahkemesi'ndeki karar duruşmasında Arto'nun 116 gün adli para cezasına çarptırıldığı yönündeki haberler medya kuruluşlarında yer almış, Arto'nun günlüğü 40 lira olarak belirlenen cezayı toplamda 4 bin 640 liraya olarak 10 taksitte ödeneceği iddia edilmişti.

Bodrum Gümbet Barlar Sokağı'nda bulunan Pasha Clup'de sahne alan Arto, sahne öncesi Şeyma Subaşı'nın kendisine açtığı dava hakkında konuştu. Arto, davanın temyize gittiğini belirterek, "Kendisini tanımadığımı yüz kere söyledim. Herhalde mahkemeyi bir türlü inandıramadık mı? Ne olduysa. ya da Acun'un çok büyük yetkileri var herhalde o yüzden inandıramadık. Dava temyize gitti gazetelerde yazılan çoğu şey yanlış. Temyize gidilen bir davada dava sonuçlanmış olmuyor. Daha üst bir makamlar bu kişiyi kaideye almayıp doğru bir karar verebilirler" dedi.

"BEDELİNİ ÖDEYECEK"

Arto, Acun ve sevgilisinin paraya ihtiyacı olmadığını savunarak, "Kızın ve o adamın o kadar çok parası var ki benden alacakları paraya zaten ihtiyaçları yoktur diye düşünüyorum. Evli olduğu bir hanım var, Zeynep hanım ayrılıyor muydu, ayrıldı mı bilmiyorum ama yıllarını onla geçirdi. En büyük çıkışını onunla yaptı. Dolayısıyla oraya büyük bir bedel ödeyecek. O yüzden benim parama ihtiyacı olabilir" şeklinde konuştu.

"KENDİ SAYFAMDA İSTEDİĞİMİ YAYINLARIM"

Davanın neden açıldığını bilmediğini kaydeden Arto, sözlerini şöyle tamamladı: "Ben kendi sayfamda istediğimi paylaşıyorum. Burası benim zaten özel sayfam, kimseyi ilgilendirmiyor. O hanım efendiyi de o adamı da kimseyi ilgilendirmiyor. Nedense bir türlü bu işi inandıramadık"

Açıklamalarının ardından Pasha Clup'te sahne alan Arto, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Söylediği şarkılarla yerli ve yabancı turistleri coşturan Arto, sabahın ilk ışıklarına kadar sahnede kaldı. Yaklaşık bin kişinin izlediği Arto, müşterilere takılmadan da durmadı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı Twitter Arto Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

Bevukat:

Sosyal medya olayı sakat, keşke her yazana avukatlar bakabilse.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title