Haberler

Seyidoğlu'ndan Sevgililer Günü'ne Özel Pasta

14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel hediyeler mağazaların vitrinlerini süslerken Seyidoğlu da özel tasarım pastalarıyla ilgi topluyor.

14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel hediyeler mağazaların vitrinlerini süslerken Seyidoğlu da özel tasarım pastalarıyla ilgi topluyor.

Yarım asırlık tatlıcı Seyidoğlu, Sevgililer Günü'ne özel bin adet özel tasarım pasta hazırladı. 2 kişilik olarak hazırlanan pastaların kalp şeklinde tasarlandığını anlatan Mağazalar Genel Koordinatörü Murat Göksu, "Ünlü pasta şeflerine özel olarak hazırlattığımız 1000 adet pastanın yanı sıra sevgililere kalpli kutular içinde çikolata da hazırladık. 15 mağazamızda satışa sunulan pasta ve çikolatalarımızla eşsiz bir lezzet şöleni hazırladık. İsteyene pasta üzerine resim veya yazı da ekleyebiliyoruz" diye

konuştu.

Seyidoğlu, görüntüsüyle ve lezzetiyle cezbeden özel pastaları ile Sevgililer günü kutlamalarına bambaşka bir tat katıyor. Yarım asrı aşkın süredir tatlı çeşitleriyle damaklarda şölen yaşatan Seyidoğlu, pasta çeşitleriyle 14 Şubat Sevgililer Günü kutlamalarındaki yerini alıyor. Seyidoğlu'nun farklı damak zevklerine hitap eden pasta çeşitleri sevgililer gününün en güzel sürprizi olacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Murat Göksu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title