Haberler

Seydişehirli Bisikletçiler Meşe Ağacı Diktiler

Seydişehirli Bisikletçiler, bu Pazar düzenledikleri Suğla Gölü Çevresi Turu'nda, göl kenarındaki boşluklara meşe palamudu diktiler.

Hemen hemen her hafta sonu sağlıklı yaşam için Seydişehir'in çeşitli bisiklet parkurlarına tur düzenleyen Seydişehirli Bisikletçiler, bu Pazar bisikletleriyle Suğla Gölü'nün çevresini turladılar. On bisikletçinin katıldığı tur, saat 9.30'da Seydişehir'den başladı.

Seydişehir'e bağlı Taşağıl, Gölyüzü mahallelerini geçen bisikletçiler,öğle saatlerinde Yalıhük'e ulaştılar. Yalıhüyük'te kısa bir çay molası veren bisikletçiler, Aşağıkaraören çevresinden geçerek, Bük mevkiindeki Sarayburnu'nda öğle yemeği molası verdiler. Moladan sonra harekete geçen bisikletçiler, Çarşamba Kanalı kenarındaki yolu takip ederek Kesecik'e uğrayıp,eski Kesecik yolu üzerinden, akşam saatlerinde Seydişehir'e döndüler. Bisikletçiler verdikleri molalarda boş arazilere meşe palamudu diktiler.

Seydişehirli Bisikletçilerin her birinin doğa aşığı olduğu ifade eden gurup üyesi Ömer Aşçı (42) yaptığı açıklamada; "Seydişehirli Bisikletçiler olarak her hafta sonu Seydişehir'in mahallelerine, hatta diğer ilçelere bisiklet turları düzenliyoruz. Bisiklet sporu sayesinde hem eğleniyor hem de sağlıklı kalıyoruz. Bu hafta sonu keyifli bir gerçekleştirdik. Bu turumuzda Suğla Gölü çevresindeki boş alanlara pelit ektik. İnşallah bu fidanların büyüyüp insanların altında gölgelendiklerini görürüz." dedi.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Seydişehir Kesecik Taşağıl Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title