Haberler

Sevgiyi, Hayata ve Umuda Dönüştüren Hediyeler

Yaklaşan Sevgililer Günü için hala hediye olarak ne alacağına karar veremeyenlere UNICEF ve LÖSEV iyilik dolu alternatifler sunuyor UNICEF, sevgilisi adına "Hayat Paketi" satan alarak zor durumdaki çocuklara hediye edenlere özel bir e kart gönderiliyor, LÖSEV ise kalp temalı el emeği birçok hediye alternatifi sunuyor.

ORHAN CANBULATEL - Yaklaşan Sevgililer Günü için hala hediye olarak ne alacağına karar veremeyenlere UNICEF ve Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) iyilik dolu alternatifler sunuyor.

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, "Sevginiz içinizden taşıyorsa,? gelin kalbinizden taşan sevgi hayata ve umuda dönüşsün" sloganıyla hayırseverlere ulaşmaya çalışan UNICEF Türkiye, Sevgililer Günü'ne özel "Hayat Paketi" hazırladı.

"https: //www.hayatverenhediyeler.org" adresindeki internet sitesinde, 50 liradan satışa sunulan paketin içerisinde, acil durumlar için özel olarak geliştirilmiş 400 gramlık 10 paket yüksek enerjili bisküvi, 1 adet 190x180x150 santimetre ebatlarında sıtmaya karşı koruyucu 2 cibinlik, içerdiği 33 miligram sodyum dichloroisocyanurate ile suda 20 miligram klor açığa çıkaran 200 arıtma tableti, yemeğe ilave edilecek çeşitli vitaminler, demir, çinko, iyot içeren 10 kutu multivitamin-mineral tozu bulunuyor.

UNICEF, hem sevgisine hayat vermek hem de zor durumdaki bir çocuğun hayatına umut katmak isteyenler için hazırlanan paketi satın alanların sevdiklerine özel bir e-kart gönderiyor.

LÖSEV

LÖSEV'den alınabilecek hediyeler arasında ise lösemi hastası çocuğu olan annelerin el ürünü kurabiye ve çikolataların yanı sıra yastıklar, bebekler, kumaş kutular yer alıyor.

"Sevgi en güzel hediye" sloganıyla hazırlanan hediyeler arasında bulunan kalp ve şeker şeklindeki polar yastıklar 18-25 liradan, kurabiye ve çikolatalar 3,5-35 liradan, taraftar bebekleri 16 liradan, kupa bardaklar 12,5 liradan, takvimler 7,5 liradan, Sevgililer Günü için özel olarak hazırlanan setler ise 99-125 liradan satışa sunuluyor. Setlerdeki kumaş kutu içerisinde battaniye, yastık, kalp tutan bebekler, kupa bardaklar, çikolatalar, magnet ve ayraçlar bulunuyor.

Hediyeler, LÖSEV'in "http: //www.lsvdukkan.com" adresindeki internet sitesinden kredi kartı ile satın alınabiliyor ve Türkiye'nin dörtbir yanına kargo ile ulaştırılıyor. - Kayseri

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title