Haberler

'Sevgiliye Şarkılar' Konseriyle Bursalılara Müzik Ziyafeti Çekti

Güncelleme:

Bursa Büyükşehir Belediye Orkestrası Türk Sanat Müziği Bölümü sanatçıları, 'Sevgiliye Şarkılar ' konserinde, izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestrası, 'Sevgiliye Şarkılar' konseriyle Bursalılara müzik ziyafeti çekti.

Büyükşehir Belediyesi Orkestrası Türk Sanat Müziği Bölümü sanatçıları, Büyükşehir Belediyesi Şehir Kütüphanesi Üftade Gösteri ve Konferans Salonu'nda muhteşem bir konsere imza attı. Orkestra Şube Müdürlüğü ile Kütüphaneler Şube Müdürlüğü'nün ortaklaşa çalışmasıyla hayata geçirilen konser, keyifli anlara imza attı. Sanatçı Salih Taşkın'ın konuk olarak sahneye çıktığı konsere, Esra Gürkan, Noyan Bükülen, Yusuf Yılmaz, Gökay Usludur ve Murat Süslerer de enstrümanlarıyla renk kattı. Sahne performanslarıyla dinleyicilerden bol bol alkış alan sanatçılara, konserin ardından Kütüphaneler Şube Müdürü Arzu Kuzgun, Orkestra Şube Müdürü Dr. Turgay Mercan ve TSM Bölüm Başkanı Nusret Parmaksız teşekkür belgelerini takdim etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title