Haberler

Sevgilisini Kızıyla Tanıştırdı

Güncelleme:

Yavuz Bingöl, yeni aşkı Öykü Gürman'ı kızı ve dostları ile tanıştırmak için özel bir gece organize etti.

Geçtiğimiz günlerde yeni aşk haberiyle gündeme gelen Yavuz Bingöl ve Öykü Gürman ilişkisinde ikinci perde açıldı.

Yavuz Bingöl'ün adı uzun zamandır "Evlerinin Önü Boyalı Direk" şarkısına getirdikleri yorumla dikkat çeken Öykü&Berk kardeşlerden Öykü Gürman'la anılıyordu. İkili, ilişkilerini sır gibi saklıyordu ama artık her şey ayyuka çıktı. Öykü Gürman, oyuncu Emre Karayel'le ilişkisini geçen aylarda noktalamıştı.

İLİŞKİLERİ CİDDİLEŞİYOR

Ünlü türkücü ve oyuncu Yavuz Bingöl dostlarıyla keyif yaptığı türkü gecelerine uzun bir ara verdikten sonra önceki gece Cihangir'de Urban Bug'da yeniden başladı. Yavuz Bingöl, yeni aşkı Öykü Gürman'ı kızı ve dostları ile tanıştırmak için özel bir gece organize etti. Cihangir'deki eğlence yaklaşık 7 saat sürdü!

HAYDİ HERKES URBAN'A

Bu ilişki ciddi! Yavuz Bingöl, 'Evlerinin Önü Boyalı Direk' şarkısıyla şöhreti yakalayan Öykü Gürman'la beraber. Ünlü sanatçı, ilişkinin henüz başında olmalarına rağmen sevgilisine müthiş bir jest yaptı. Bingöl, Cihangir'deki Urban Bug isimli mekanda türkü gecesi düzenleyip; sevgilisini, kızı ve en yakın dostlarıyla tanıştırdı.

ÖYKÜ İLE SAMİMİ ANLAR

Yavuz Bingöl, sabaha kadar süren 7 saatlik türkü gecesinde Öykü Gürman'la samimi görüntüler sergiledi. İlk olarak kızı Sinem'le tanıştırdığı sevgilisini, daha sonra arkadaşları Fuat Güner, Volkan Konak ve Erdal Erzincanlı'ya takdim etti.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Emre Karayel Yavuz Bingöl Öykü Gürman Cihangir Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title