Haberler

Sevgilimi Öldüreceğimden Kocamın Haberi Olmadı'

BURSA'da evli 4 çocuk annesi 32 yaşındaki Neşe Aydın'ın, 5 yıldır gizli ilişki yaşadığı 30 yaşındaki Ümit Şahin'i öldürdüğü iddiasıyla yargılanmasına başlandı.

BURSA'da evli 4 çocuk annesi 32 yaşındaki Neşe Aydın'ın, 5 yıldır gizli ilişki yaşadığı 30 yaşındaki Ümit Şahin'i öldürdüğü iddiasıyla yargılanmasına başlandı. DNA testi ile nikahlı eşinin üzerine yazdırdığı dördüncü çocuğunun babasının, öldürdüğü Ümit Şahin olduğu ortaya çıkan Neşe Aydın, "Bana tecavüz etmişti. Sonra ilişkimiz çekilmez bir hale geldi. Bana olan baskılarını çocuğum dünyaya geldikten sonra da sürdürdü. Uyarılarımı dikkate almadı. Ondan kurtulamayacağımı anlayınca elimi kana buladım" dedi.

Merkez Osmangazi İlçesi'nde geçen Eylül ayında, Neşe Aydın, komşusu Ümit Şahin'i kendi evlerinin önünde tabanca ile ateş ederek öldürdü. Cinayet sonrası polise haber veren Neşe Aydın, çocuklarına  sarılıp vedalaştıktan sonra teslim oldu. İlk ifadesinde Ümit Şahin'i 'namus meselesi' yüzünden öldürdüğünü söyleyen genç kadın tutuklandı. Soruşturma aşamasında Cumhuriyet Savcısı Murat Bağlamaç'a ifade veren Neşe Aydın, komşusu Ümit Şahin'i 13 yıldır tanıdığını, son 5 yıldır ise Ümit Şahin'in zorlaması ile cinsel ilişkiye girdiklerini ve 4 yaşındaki oğlu Y.nin gerçek babasının eşi değil Ümit olabileceğini söyledi. Yapılan DNA testinde Neşe Aydın'ın üç kız çocuğundan sonra dünyaya gelen oğlunun gerçek babasının Ümit Şahin olduğu tespit edildi. Bunun üzerine Mehmet Aydın, çocuğu Orhangazi ilçesi'nde oturan Neşe Aydın'ın ailesine teslim bıraktı.

'ÇARESİZLİĞİM HAD SAFHAYA GELMİŞTİ'

Cumhuriyet Savcısının soruşturması sonunda Neşe Aydın hakkında 'adam öldürmek', nikahlı eşi Mehmet Aydın için de 'cinayete azmettirmek' suçundan ömür boyu hapis cezası istemiyle Bursa 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davanın görülmesine başlandı.

Kaldığı Yenişehir Kadın Cezaevi'nden Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile yaptığı savunmasında önceki ifadelerini tekrarlayan Neşe Aydın şunları söyledi:

"Ümit benimle beraber olmasını eşime haber vereceğini söyleyerek tehdit ediyordu. Önceleri çocuğum dünyaya gelince beni rahat bırakacağını söyledi. Ama sözünde durmadı. Çekilmez bir hal aldı. Eşime, 'Sen koynunda yılan besliyorsun, o benim koynuma girdi' mesajı gönderdi. Bunun üzerine eşimle aramızda tartışma oldu. Eşim de evden çıkmamamı söyledi. Ümit sürekli telefon ediyordu. Benden ayrılır düşüncesiyle eşim beni eve kapattı, artık bu işin bittiğini ve gelmeyeceğimi söyledim. Olay gecesi yatak odamın camını tıklattı. Pencereyi açtığımda küfür etmeye başladı. Uyarılarıma rağmen kendisinden kurtulamayacağımı anladım. Evde yatağın altındaki tabancayı alıp rastgele bir el ateş ettim. Karanlıkta kaçarken arkasından iki el daha ateş ettim. Yaşadıklarım, çektiğim sıkıntılar ve çaresizliğim had safhaya gelmişti. Eşim Mehmet Aydın'ın kesinlikle bu olayla ilgili ilişkisi yoktur. Silahtan bile haberi yoktu."

'CİNAYETLE İLGİLİ BİLGİM YOK'

Tutuksuz yargılanan Mehmet Aydın ise ifadesinde, eşi ile Ümit Şahin arasındaki ilişkiden cinayetten üç gün önce haberdar olduğunu, eşinin de bu ilişkiyi cinayetten bir gün önce kabul ettiğini söyledi. Mehmet Aydın aynı gün eşini dövdüğü için Ümit Şahin hakkında polis merkezine giderek şikayetçi olduğunu da belirterek, "Cinayet ile ilgili hiç bir bilgim yok Olay anında ben çalıştığım pastanede çalışıyordum" dedi.

Duruşmaya katılan, ölen Ümit Şahin'in annesi Emine Şahin de sanıklardan şikayetçi olduğunu söyledi.

Yargılama eksik evrakların beklenmesi için ertelendi.

- Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ümit Şahin Osmangazi Aydın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title