Haberler

Sevgililerine Inat 101 Kilo Verdi

Sevgilileri sürekli "çok şişmansın" diyerek terk ettiği Kemal Can Özdemir, 184 kilodan 83 kiloya inerek hayatını değiştirdi.

Sevgilileri sürekli "çok şişmansın" diyerek terk ettiği Kemal Can Özdemir, 184 kilodan 83 kiloya inerek hayatını değiştirdi.

Özel bir obezite ve laparoskopik cerrahi merkezinin Balçova'da düzenlediği etkinliğe katılan 24 yaşındaki ayakkabı satıcısı Kemal Can Özdemir, zayıfladıktan sonra hayatının değiştiğini anlattı

Tüp mide ameliyatından çok korktuğunu ama şişman olduğu için sürekli dışlandığını ifade eden Özdemir, "Ameliyatın ölüm riski olduğunu duyuyordum ama 7XL beden kıyafet giyiyordum. Toplum içine girdiğimde bana hep 'yeme oğlum' diyorlardı. Bazıları da beni başkalarına göstererek 'bu seni yer' diyorlardı. Sürekli dışlanıyordum." diye konuştu.

Sevgililerinin de kendisini sürekli terk ettiğini dile getiren Özdemir, şöyle devam etti:

"Önceden sevgililerim ben kiloluyum diye gelmiyordu, kilo verince geri dönmeye başladılar ama ben kabul etmiyorum. Beni eski halimle kabul etmeyeni ben de kabul edemem. 10-11 aylık ilişkilerim oluyordu, 'ciddi olalım' dediğimde 'sen kilolusun, nerede çalışırsın' diyorlardı. Ben şimdi aynı insanım. Hepsi de şimdi 'at gibi giden it gibi gelir' diyerek dönüyor."

Kemal Can Özdemir, ayakkabı sattığı dükkana gelen bazı müşterilerinin de kendisini tanımadığını, eski fotoğraflarını göstererek zayıfladığını anlattığını dile getirdi.

Oyuncu Gülnihal Demir de kilo verdi

Rol aldığı dizi ve filmlerde Ege ağzıyla canlandırdığı karakterlerle tanınan oyuncu Gülnihal Demir de 15 Şubat'ta geçirdiği ameliyat sonrası 39 kilo verdiğini ve 87 kiloya düştüğünü belirtti.

Fazla kiloya bağlı sağlık sorunlarının geçtiğini, özgüven kazandığını vurgulayan Demir, "Beni ameliyat olmaya oğlum teşvik etti, 10 dakikada karar verdim. Hedefim daha çok kilo vermek ama dizi ve sinema oyuncusu olduğum için yapımcılar, seyircinin beni böyle sevdiğini ve artık kilo vermemem gerektiğini söylüyor." diye konuştu.

Anne kızın tartışma nedeni obezite ameliyatı

Seval Yener adlı hasta da annesinin uyarısına rağmen ameliyat olduğunu ve 6 ayda 144 kilodan 104'e indiğini söyleyerek, "Annem çok korktu ve 'ameliyata girersen sana hakkımı helal etmeyeceğim' dedi. Yine de ameliyat oldum. Hatta eşime ameliyata onay verdiği için küstü. Ama şimdi her şey geçti ve ben daha mutluyum." dedi.

Obezite hastalarının doktoru Cemal Kara da obezitenin ameliyattan daha büyük tehlikesinin olduğunu, beyin kanaması ya da kalp krizine neden olabileceğini savunarak, "Sonuç olarak günümüzde ameliyatın riskleri ve dezavantajlarının çok daha düşük olduğu saptanmıştır." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Gülnihal Demir Kemal Can Balçova Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title