Haberler

Sevgililer Günü"Nde Yapılan Gül Hırsızlığı Kamerada

Çağatay KENARLI / İSTANBUL DHABüyükada'da bu sabah bir çiçekçi dükkanına girerek 600 lira değerinde gül çaldığı ileri sürülen 1 kişi gözaltına alınırken çalınan güller ele geçirildi.

Çağatay KENARLI / İSTANBUL DHA

Büyükada'da bu sabah bir çiçekçi dükkanına girerek 600 lira değerinde gül çaldığı ileri sürülen 1 kişi gözaltına alınırken çalınan güller ele geçirildi.

İstanbul Adalar'da bir iş yeri sahibi polise başvurarak, Büyükada'daki çiçekçi dükkanına bu sabah gelen bir kişinin 600 lira değerindeki güllerini çaldığını bildirdi. Bunun üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, işyerinin güvenlik kamera görüntülerini inceledi. İncelenen görüntülerde, sabah saatlerinde bir kişinin dükkan önündeki tezgahta bulunan 1 sandık içerisindeki gülleri çaldığı görüldü. Görüntülerdeki kişinin kimlik ve adresi tespit edildi. Ardından Kınalıada'da düzenlenen operasyonda A.D. adlı şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Çalınan güller de ele geçirilerek sahibine teslim edildi.

Gülleri "14 Şubat Sevgililer günü" nde satmak için çaldığı belirlenen A.D. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title