Haberler

Sevgililer Günü' İçin Kırmızı Halılı Platform

Haber- Kamera İhsan DÖRTKARDEŞ İSTANBUL, DHA Sevgililer Günü nedeniyle Avcılar'daki Havuz Meydanı'na kırmızı halılar serilerek düzenleme yapıldı.

Haber- Kamera İhsan DÖRTKARDEŞ İSTANBUL, DHA

Sevgililer Günü nedeniyle Avcılar'daki Havuz Meydanı'na kırmızı halılar serilerek düzenleme yapıldı.'Aşka Geldik Avcılar' sloganıyla trafiğe kapalı Marmara Caddesi'nin bitiminden, Belediye önündeki Havuz Meydanı'na kadar olan alana kırmızı halılar serilirken, gece fenerlerle aydınlatıldı. Meydanın girişine kurulan taka 'Avcılar Harikalar Diyarı' yazılırken serilen kırmızı halı üzerinden sevgililer yürürken, çiftlere görevliler tarafından sıcak kahve, üzerinde kalp bulunan şeker ve çikolatalar, balonlar verildi. Meydandan geçen çiftler için hazırlanan platformlarda büyük karton kalp ve karakterler yerleştirildi. Ayrıca hazırlanan dilek ağacına kurdele bağlanarak iyi niyet dileklerinde bulunmaları istendi. Her yaştan büyük ilgi gören etkinliğe katılan Belediye Başkanı Handan Toprak, kadınlara gül verirken, Böyle bir zamanda biz sevgiye ve insanın insanı sevmesine dikkat çekmek istedik. Dünyadaki bütün kötülükleri sevgiyle yenebiliriz dedi. Sevgililer günü etkinliğine CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem de katıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Marmara Avcılar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title