Haberler

Sevgililer Günü İçin Çok Özel Hediye Seçenekleri

Güncelleme:

Homend Hairline Saç Düzleştiriciler ile Wineup Elektrikli Tirbuşon Serisi tam size göre!

Homend'den Sevgililer Günü için çok özel hediye seçenekleri: Hairline Saç Düzleştiriciler ve Wineup Elektrikli Tirbuşon Serisi

Sevgililer Günü'nde sevdiğiniz kişiye özel olduğunu hissettirmek istiyorsanız, Homend Hairline Saç Düzleştiriciler ile Wineup Elektrikli Tirbuşon Serisi tam size göre!

"Serving Life" sloganı ile 2010 yılından bu yana tüketicilerinin hayatını kolaylaştırmak için yola çıkan ve geniş ürün portföyü ile hizmet veren akıllı ve enerji tasarruflu küçük ev aletleri üreticisi Homend, Sevgililer Günü yaklaşırken, hediye arayışında olanlara iki çok özel seçenek sunuyor: Hairline Saç Düzleştiriciler ve Wineup Elektrikli Tirbuşon Serisi.

Homend tarafından kullanıcıların beğenisine sunulan Hairline 4505, 4506, 4507 ve 4508 saç düzleştiricileri, iki farklı modeldeki inci beyazı ve siyah renk seçenekleri ile saçlarına özen gösterenler için muhteşem bir hediye alternatifi!

Hairline serisinin özel titanyum plakaları, 10 saniye gibi çok kısa bir sürede 200 derece sıcaklığa ulaşarak adeta zamanla yarışıyor. Isıyı eşit derecede ileten özel tasarım titanyum plakalar saçınızın kısa zamanda kolayca şekil almasını ve şeklinin saatlerce korunmasını sağlıyor. Hairline serisinin özel olarak programlanmış 5 derecelik ısı aralığı ise, sıcaklığı saçınız için en uygun seviyede belirlemenize olanak sağlıyor. Hairline saç düzleştirici ailesinde güvenliğiniz de en üst seviyede tutuluyor. Ürünün açık kaldığı ve kullanılmadığı ilk yarım saat içinde "uyku modu", 1 saat daha kullanılmadığında ise "kapanma modu" otomatik olarak devreye giriyor ve kullanıcıyı tehlikelerden koruyor. Hairline saç düzleştirici serisinin özel kontrol panelinden ısı sıcaklığını turbo modunda kullanmak mümkünken, sıcaklık değerleri Hairline'ın dijital LCD ekranından da takip edilebiliyor.

Hairline'ın 4505 ve 4506 modelleri, ince tasarım sevenkullanıcıların beğenisine sunulurken, kalın tasarımı tercih edenler için ürün ailesinin 4507 ve 4508 modelleri de mevcut. 360 derece dönen kablosu ve oynar plakaları ile Homend Hairline saç düzleştirici serisi, sevgililer günü için cazip bir hediye alternatifi olacak.

Hairline 4505 ve 4506 Saç Düzleştirici fiyatı: 157 TL.

Hairline 4507 ve 4508 Saç Düzleştirici fiyatı: 157 TL.

Şarapla başlayan romantik geceler için WineUp!

Şarap mantarının tek bir hamleyle güç harcanmadan kolayca çıkarılmasını sağlayan WineUp 2201 Elektrikli Tirbuşon, tek şarj ünitesi ile 30 şişe şarap mantarını hızlıca çıkarıyor. Basit ve kullanışlı bir teknolojiye sahip olan şarj ünitesinin üzerine hem kapüşon kesici hem de ana gövde sabitlenebiliyor.

Şık kutusu ve farklı aksesuarları ile WineUp 2202 Dijital Termometreli Elektrikli Tirbuşon, şarapseverler için oldukça şık bir hediye seçeneği. Wineup 2202'nin dijital göstergesi, hem oda sıcaklığı hem de şarj durumu hakkında bilgi veriyor. Şişenin içindeki havayı çeken vakumlayıcı sayesinde Homend elektrikli tirbuşon, yarım kalan şarabın tadının korunmasına yardımcı oluyor. Şarap boyunluğu ve özel şişe ağızlığı ile şarap sunumunun sofistike bir hal almasını sağlayan Wineup 2202 Elektrikli Tirbuşon'un termometresi, içmeden önce şarabın sıcaklığının ölçülmesine imkân veriyor.

Metalik gri Wineup 2203 ve siyah Wineup 2204 Elektrikli Tirbuşonlar, ev eşyalarında farklı renkler kullanmak isteyenlere seçim şansı sunuyor. Her iki ürün de tek şarjla 30 şişe şarap mantarını hızla çıkarıyor. Kompakt tasarımları sayesinde çok az yer kaplayan Wineup 2203 ve 2204 tirbuşonlar, kapüşon kesicileri ile şarap şişesinin etrafında sarılı olan folyonun rahatça çıkarılmasını sağlıyor.

Homend'den alınan her üründe olduğu gibi Hairline Saç Düzleştiricileri ve WineUp Elektrikli Tirbuşon Serisi'nde de tüketicinin yaşadığı olası bir sorun karşısında marka, hiçbir ücret talep etmeden ürünü tüketicisinin evinden teslim alıyor ve servise yollanmasını sağlıyor. Bu duruma alternatif olarak tüketiciler, sorunlu cihazlarını teslim fişi karşılığında Homend'e Yurtiçi Kargo ile de ulaştırabiliyor. Cihazın teslim alınmasında sonra başlayan servis süresinin 48 saati aşmamasına özen gösteriliyor.

Tüm bunlara ek olarak, 444 32 45 numaralı Homend destek hattına 7/24 erişim sağlanabiliyor. Tasarım, üretim ve dağıtım aşamalarında defalarca kontrolden geçirilen tüm ürünler, en ufak sorunu dahi kapsayan 2 yıllık garanti süresi ile tüketiciye ulaştırılıyor. Ayrıca, bir Homend ürünü satın alındığında kutu, garanti belgesi, fiş ya da fatura saklama zorunluluğu da bulunmuyor.

Wineup Elektrikli Tirbuşon Serisi, Hairline Saç Düzleştiriciler, Deepslience 1211 Sessiz Süpürge, Grilliant 1401 Elektrikli Izgara, Gramatic 3902 Konuşan Tartı, S3 Foodprocessor 2801 Mutfak Robotu, Functionall 2802 Çok Amaçlı Mutfak Robotu, ve Royaltea 1701 ile Royaltea 1708 Konuşan Çay Makinelerinin dışında elektrikli cezveden, dijital ütüye ve katı meyve-sebze sıkacağına kadar pek çok yenilikçi Homend küçük ev aletlerini Esse, YKM, Boyner, KRC, Emsan, Media Markt, Media Saturn, Electro World, Teknosa, Darty, Evkur, Bimeks, www.hepsiburada.com, mağazaları ile seçkin zücaciyeler olmak üzere 600'ü aşkın noktada bulabilirsiniz.

Wineup 2201 Elektrikli Tirbuşon fiyatı: 67 TL.

Wineup 2202 Elektrikli Tirbuşon fiyatı: 127 TL.

Wineup 2203 ve 2204 Elektrikli Tirbuşon fiyatı: 57 TL.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title