Haberler

Çanakkaleli Genç, Sevdiği Kız Ayrılmak İsteyince İntihara Kalkıştı

Güncelleme:

Samsun'da, sevdiği kızın kendisinden ayrılmak istemesine sinirlenen genç, pastanenin 3. katından atladı. Bu arada vatandaşlar "Atla" tezahüratı yaptı.

Samsun'da, sevdiği kızın kendisinden ayrılmak istemesi üzerine bunalıma giren genç, bir pastanenin 3. katındaki balkonunun korkuluk demirlerinden intihara kalkıştı. Polise zor anlar yaşatan genç, itfaiyenin açtığı şişme çadıra atlayınca, yaylanıp yere düşerek hastanelik oldu.

"KIZ GELECEK, EVET DİYECEK"

Olay, İlkadım ilçesi Kale Mahallesi Cumhuriyet Meydanı yanındaki bir pastanede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çanakkaleli olduğu öğrenilen ve Rize'de fırında çalışan 21 yaşındaki A.H.İ., Samsun'da kız arkadaşı ile buluştu. Kız arkadaşının kendisinden ayrılmak istemesi üzerine bunalıma giren A.H.İ., aldığı alkolün de etkisiyle pastanenin 3. katındaki balkon demirlerine tutunup kendini aşağı atacağını belirterek, "Kız gelecek, evet diyecek" diye bağırmaya başladı.

"ATLA" DİYE TEMPO TUTTULAR

Bu sırada etrafta toplanan vatandaşlar intihar girişiminde bulunan gence 'atla' diye tempo tuttu. Polislerin ikna çabaları sırasında Abdullan H.İ., vatandaşların 'atla' demesi üzerine kendini boşluğa bıraktı. Önce itfaiyenin açtığı brandanın kenarına çarpan genç daha sonra beton zemine düştü. Olay yerinde bekleyen sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansa ile Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İlkadım Samsun Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (10)

UÇAK:

deymez ama kanımızdaki bu iyi niyet ve sevda bu hale getiriyor hep bizim sevdiğimiz gibi karşıdaki de bizi sevsin istiyoruz ama olmuyor olmuyorsa inanın bir HAYIR VE HİKMET vardır

14
0
yanıtYanıtla
Angin Kan:

hay senin

11
0
yanıtYanıtla
gaga:

Biri her zaman daha az sever

8
0
yanıtYanıtla
SIKICI:

atla atla. . . burası TÜRKİYE

7
0
yanıtYanıtla
Akıl nerde:

Ulan üzücü bir olay ama güldüm işte . . . . Polis Boğaziçinden atlayan adamla selfie çeker, biri intihar etmek ister vatandaş atla diye bağırır. :)

6
0
yanıtYanıtla
bu ne beee:

ulan bu polisin çektiği nedir yaa. bi yandan molotof atan bi yandan ayyaşı bi yandan madde bağımlısı yok karısıyla kavga edenir bide bunun gibi sevgilisinden ayrılanı filan. çek brandayı bilader bu ne yaaa

5
1
yanıtYanıtla
DEĞMEZ:

BİR KADIN İÇİN KENDİNİ İNCİTMEYE ASLA DEĞMEZ MALESEF BİZİM TÜRK ERKEKLERİ SEVİNCE ADAM GİBİ SEVER AMA BİZİM KADINLARDA BU YOKTUR FAKAT AVRUPALI KADINLAR MÜSLÜMAN OLMAMASINA RAĞMEN SEVDİĞİ ERKEĞE SAHİP ÇIKAR ÖLÜMÜNE SEVER BİZDEKİ TUTARSIZ KADINLARI SINIRDIŞI EDELİM AVRUPANIN ADAM GİBİ SEVEN KADINLARINI BİZE TRANSFER EDELİM KADIN CİNAYETLERİ TAMAMEN ORTADAN KALKAR

2
4
yanıtYanıtla
ZENCEFİL:

ATLA DİYENLERDE GEBERİR İNŞALLAH GERİZEKALI TAKIMI

2
2
yanıtYanıtla
korkusuz korkak:

butun salak asiklarda bizim memlekettimi yasar intihar eden edne

1
0
yanıtYanıtla
Süleyman..:

İntihar basit bir olay değildir dinine bağlı insanlar için bu arkadaş ne olursa olsun dinine bağlı biri olsaydı buna teşebbüs etmezdi heleki değmeyecek bir konu için baktın gelmiyor hayırlısı diyebilmelisin ha namus durumuysa gerekeni yaparsın yeni nesil farklı biraz Allah muhafaza etsin. . Allah hidayet versin. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title