Haberler

Setur'dan Kurban Bayramı'na Özel Avantajlı Paketler

Setur, 9 günlük Kurban Bayramı tatili dolayısıyla seyahatseverlere yurt içi ve dışında birçok alternatif sunuyor.

Setur, 9 günlük Kurban Bayramı tatili dolayısıyla seyahatseverlere yurt içi ve dışında birçok alternatif sunuyor.

Setur Turizm Müdürü Oktay Temeller, yaptığı yazılı açıklamada, Kurban Bayramı için özel kampanyalarla hazırlanan avantajlı tur fırsatlarına misafirlerin yoğun ilgi gösterdiğini ifade ederek, yurt içi ve dışı turlara çıkmak isteyenlerin hızlı hareket edip indirimli kampanyalardan faydalanmaları önerisinde bulundu.

Temeller, Setur'un, Kurban Bayramı'nda yurt içinde gecelik kişi başı 150-1.000 TL arasında değişen birçok otel alternatifiyle tatilcilere geniş bir yelpaze sunduğunu belirterek, tatilcilerin ilk tercihinin Belek, Kemer, Bodrum, Çeşme ve Kıbrıs olduğunu bildirdi.

Mevsim itibarıyla çocuklu ailelere Antalya, çocuksuz ailelere ve gençlere ise Bodrum ve Kıbrıs'ı önerebileceklerini ifade eden Temeller, yurt içi kültür turlarında Eskişehir-Odunpazarı turu, Çeşme-Kuşadası-Pamukkale turu, Dokuz Durak Çeşme turu, Çanakkale-Gelibolu turu ve Kapadokya turunu yüzde 10 indirim imkanıyla sunduklarını kaydetti.

Temeller, yurt dışı turlarda ise Balkanlar, Budva (Karadağ), Bordo-San Sebastian-Bilbao ve İrlanda-İskoçya'nın en çok tercih edilen destinasyonlar arasında olduğunu, ayrıca Büyük Britanya turu (Edinburg-Belfast-Dublin), Marsilya ve Provence, Ljubljana-Bled Gölü-Salzburg turunu da seyahatseverlere önerdiklerini bildirdi.

Kurban Bayramı için gemi turlarında Akdeniz ve Yunan adalarında doluluğun yüzde 90 seviyelerine ulaştığını kaydeden Temeller, bu yıl ürün portföylerine ilk defa altı yıldızlı gemileri eklediklerini belirtti.

Oktay Temeller, bayram dönemi için hazırlanan paket turları dışında "kişiye özel seyahat" markası SeturSelect'in balayı, spor, gurme, kültür, aile, macera, SPA ve deniz kategorilerinden oluşan temalarındaki tüm detaylarla misafirlerinin seyahatlerini kişisel zevkleri ve beklentileri konusunda da şekillendireceklerini ifade etti.

Verilen bilgiye göre, Setur, yenilenen web sitesiyle 15 Mayıs-15 Ekim 2016 tarihleri arasında Setur internet sitesi üzerinden rezervasyon yapan seyahatseverlere 2016 Model Ford Grand C Max Titanium, 2 kişiye Beko Curved TV ve 10 kişiye Beko 22" Led TV kazanma şansı sunuyor. Seyahatseverler setur.com.tr'den giriş yaparak tek seferde, bilet hariç 500 TL ve katları tutarında (her 500 TL için bir çekiliş hakkı) otel ve tur rezervasyon harcaması yaparak çekilişe katılma hakkı kazanıyor.

Setur'dan 25 Temmuz-25 Ağustos tarihleri arasında da 3.000 TL ve üzeri yurt içi otel, yurt dışı tur ve gemi rezervasyonu yapan Money Club üyeleri de tüm indirimlere ek olarak 150 Money puan hediyesi kazanacak.

Kaynak: AA / Güncel

Kurban Bayramı Bodrum Belek Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title