Haberler

Setteki Malzemeyle 5 Katlı Okul Yapılır!

Kudret Sabancı'nın yönettiği, 10 milyon lira bütçeli 'Karaoğlan', 11 Ocak'ta vizyona girecek.

Kudret Sabancı'nın yönettiği, 10 milyon lira bütçeli ' Karaoğlan', 11 Ocak'ta vizyona girecek. Suat Yalaz'ın yarattığı çizgi roman kahramanı ' Karaoğlan'ın sinema uyarlamasında; Volkan Keskin, Özlem Yılmaz ve Müge Boz rol alıyor. 13'üncü yüzyılda geçen film için Türkiye'nin çeşitli illerinden döneme uygun malzemeler getirtildi. İşte filmin çekim arkasından özel notlar:

15 TON İNŞAAT DEMİRİ

Film için Nazilli'de 15 çadır yaptırıldı. Akhisar ve Manisa'dan döneme uygun 15 at arabası getirtildi.

Aksiyon sahneleri için; Kemerburgaz'da 50 dönümlük arazi çekime uygun hale getirildi.

Setin kurulmasında 15 ton inşaat demiri, 65 kamyon hazır beton, 10 bin metre dekor ve çadır kumaşı, 5 tır kereste kullanıldı. Bu malzemelerle 300 metrekarelik, beş katlı bir okul yapılabilir.

Hollanda'dan 10 at satın alındı. Uşak'tan da savaş sahneleri için 80 at ve binici getirtildi. Atlar için iki büyük ahır hazırlandı. Sağlık kontrolleri, veterinerleri tarafından düzenli olarak yapıldı. Bu arada atlar, her gün denize götürülerek serinletildi.

Aksiyon sahneleri için Almanya'dan özel ekip geldi. Ekibin başında; Guiness Rekorlar Kitabı'na giren Joe Alexander bulunuyor.

KARAKTERE BENZEMEM SEÇİLMEMDE ETKİLİ OLDU

' Karaoğlan' filminde başrolü oynayan Volkan Keskin; bu proje için nasıl seçildiğini ve ' Karaoğlan' rolüne nasıl hazırlandığını anlattı:

Bu rol için seçilmemim üç sebebi var; çizgi romandaki karaktere benzerliğim, kılıç kullanabilmek gibi istenilen özelliklere sahip olmam ve yapımcımızla enerjimizin tutması.

10 yıldır sakallıyım; belki bu sürede sakalımı bir-iki kez kısaltmışımdır. Sakallı halimle Karaoğlan'a o kadar çok benzemiyorum ama sakalımı kestikten sonra hem ben, hem çevremdekiler benzetmeye başladı.

Daha önceden kılıç ve dövüş dersleri tecrübem vardı ama bu film için özel dersler de aldım. Artık attan düşmekten korkmuyorum çünkü nasıl düşeceğimi biliyorum. Zaten sporcuyum, milli karatecimiz Yaser Şahintekin'le çalışıyorum. (Cosmopolitan)

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Kudret Sabancı Volkan Keskin Suat Yalaz Karaoğlan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title