Haberler

Sessiz Fırtına Dünya Şampiyonası'na Hazırlanıyor

Fransa’da düzenlenen Avrupa Tekvando Şampiyonası’nda Yıldızlar kategorisinde 3’üncü olarak büyük bir başarıya imza atan Tekirdağ’ın Altın Kızı namı diğer ’Sessiz Fırtına’ Kübra Kepenek, 22-26 Ağustos tarihlerinde Kore’de yapılacak olan Dünya Tekvando Şampiyonası hazırlıklarına başladı.

Fransa'da düzenlenen Avrupa Tekvando Şampiyonası'nda Yıldızlar kategorisinde 3'üncü olarak büyük bir başarıya imza atan Tekirdağ'ın Altın Kızı namı diğer 'Sessiz Fırtına' Kübra Kepenek, 22-26 Ağustos tarihlerinde Kore'de yapılacak olan Dünya Tekvando Şampiyonası hazırlıklarına başladı.

Ulusal ve uluslararası şampiyonalarda elde ettiği büyük başarılarla Tekirdağ'ın gururu olan Kübra Kepenek, şimdi de milli takım bünyesinde Dünya Şampiyonluğu için mücadele edecek. Dünya Şampiyonu olmayı hedefleyen Sessiz Fırtına Kübra, kendinden yaşça büyük ve fizik olarak üstün arkadaşlarıyla antrenman yapıyor. Kübra'yı Dünya Şampiyonasına hazırlayana antrenörü Bilal Güzel, yaptığı açıklamada, "Şampiyonaya hazırlanıyoruz. Bir taraftan Avrupa Şampiyonası'ndan dönüş yaptık. Tekirdağ adına milli takımımıza sporcu kazandırdık. Gururluyuz. Kübra Kepenek Avrupa Şampiyonası'nda 3'üncü olduğu için 22-26 Ağustos tarihlerinde Kore'de yapılacak olan Dünya Şampiyonası'nda Yıldızlar kategorisinde ülkemizi temsil edecek. Kübra Kepenek'in namı Sessiz Fırtına'dır" dedi.

KARDEŞİ DE TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'NA KATILACAK

Minikler Türkiye Şampiyonası'nın ise Çanakkale'de yapılacağını ifade eden Bilal Güzel, "Milli sporcumuz Kübra Kepenek'in küçük kardeşi Senanur Kepenek de 28 Temmuz-2 Ağustos tarihlerinde Türkiye Tekvando Federasyonu tarafından Çanakkale'de düzenlenecek olan Minikler Türkiye Şampiyonası'nda Tekirdağ'ı temsil edecek" ifadelerini kaydetti.

"ÜLKEMİZ ADINA YARIŞACAĞIZ"

Kübra Kepenek'in 5 ay içinde 3 defa Türkiye Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attığına vurgu yapan Bilal Güzel, "Bu çok ender görülen bir başarıdır. 5 ay içinde 40'tan fazla maça çıktı. Girdiği her şampiyonada neredeyse maçlarının tümünü 2'nci rauntta teknik üstünlükle kazandı. Maçları çok nadiren 3'üncü rauntta gitti. Çok güzel bir başarı yakaladık. Bu başarıyı daha da geliştireceğiz ve ülkemiz adına yarışacağız" ifadelerini kullandı.

Kübra Kepenek'in annesi Semiha Kepenek'in, en küçük kız Elif Naz Kepenek ile birlikte sık sık antrenmanları izlemeye geldiğini kaydeden Bilal Güzel, "Ara sıra gelip çocuklarını seyrederek onlara motivasyon sağlıyorlar. Ailesi kızları için ellerinden geleni ardına koymuyor" diye konuştu.

Anne Semiha Kepenek de kızları ile gurur duyduğunu belirterek, "Allah yollarını açık etsin" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Tekirdağ Fransa Kore Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title