Haberler

Sesi Kısılan Binali Yıldırım'ın Yardımına Sare Davutoğlu Koştu

Güncelleme:

AK Parti'nin 2. Olağanüstü Kongresi'ndeki konuşması sırasında sesi sık sık kısılan Binali Yıldırım'a, Sare Davutoğlu'nun hazırladığı karışım içirildi. Yıldırım'ın sesi karışımdan sonra düzeldi.

Ak Parti'nin 2. Olağanüstü Kongresi'nde Genel Başkan seçilen Binali Yıldırım'ın, konuşması esnasında sık sık sesi kısıldı. Ses kısılmaları artınca Binali Yıldırım da durumu fark ederek işi şakaya vurdu. Yıldırım'ın yardımına ise Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu koştu.

SARE DAVUTOĞLU'NUN ÖZEL KARIŞIMI İŞE YARADI

NTV muhabiri Özden Erkuş'un verdiği bilgiye göre Yıldırım'ın sesi kısıldığında Sare Davutoğlu salonda özel bir karışım hazırladı. Daha sonra Davutoğlu'nun hazırladığı karışım Binali Yıldırım'a içirildi. Yıldırım, karışımı içtikten sonra sesi açıldı ve konuşmasını sağlıklı bir şekilde sonlandırdı.

"SESİME İNAT SİZİNLE MUHABBET ETMEYE DEVAM EDECEĞİM"

Yıldırım konuşması sırasında sesi kısılınca, "Sesime inat sizinle muhabbet etmeye devam edeceğim. Sesler kısılabilir ama gönlüden gönüle giden yolları kimse engelleyemez" diye konuşmuştu.

İşte o karışım:

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ahmet Davutoğlu Binali Yıldırım Sare Davutoğlu AK Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (75)

AK Partiye ve Tayyipe Oy Verecem:

Her haber sayfasında - ve hatta magazin ve spor - transfer haberleri de dahil - buraya doluşan ve minik akıllarınca aleyhte propaganda yapmaya çalışan Gezici - Paralelci - Chdpkk lilere gıcık: Her türlü seçimde / oylamada / referandumda hem Ak Partiye hem Tayyip e oy verecem. Çıldırın !

66
10
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bu başbakanda fazla kalmaz

33
12
yanıtYanıtla
halk:

biz bu adamı izmire belediye başkanı yapmadık tayy, p başbakan yaptı nerede milli irade eyy koyun beyinliler davutoğlu 23 milyon oy aldı ne oldu şut

23
14
yanıtYanıtla
Türk:

Ak Parti Yapar Pkklılar Cehapeliler Koministler Laikler İsrailliler Amerikalılar İngilizler Almanlar Fransızlar Kudurur. . . Allah Bu Ülkeyi Mhp siz Akp siz Bırakmasın

14
20
yanıtYanıtla
...:

akp nin kankası onlar. israil hdpkk-paralel

yanıt3
yanıt4
rter:

bir koyun gitti diğer koyun geldi bu da boşbakan abisi ne derse o olacak. bunlar hep zavallı koyun sürüsü. kendi iradesi olmayan biri daha başbakan oldu. üşlekyi bölmek için herşeyi yapıyorlar bu akepeli dinsiz tacirler.

15
15
yanıtYanıtla
samsunlu:

Yurttaş''a : Canım kardeşim. . . 367 ucubesini bu millete kim dayattı. . . heeee!!! cumhurbaşkanını halk seçsine kim zorladı. . . heee!!! çağırın akıl hocalarınızı şimdi kurtarsın sizi. . . yaaaaa!! senin cumhurbaşkanın değilmiş. . . . doğru da. . . . ömrün zor yeter saygı duyacağını bulmaya bu gidişle. . . . heeee!!! anccccaaaaa gidersinnnnnnnnnn!!!!

29
0
yanıtYanıtla
hallaç bambığı:

sesi neresinden çıkıyor, gülmekten yerlere yaydı bizi, inali binali milyonali, düşük profil dediler de bu kadar da düşük beklemiyorduk, resmen yerle yeksan bir başbakan, hallaç pamuğu muamelesi göreceklere bu ses bile çok

9
17
yanıtYanıtla
ONUR:

DAVUTOĞLU AİLESİ HANGİ YÜZLE KONGEREYE KATILDI

6
20
yanıtYanıtla
Buyur ?:

Sen hangi gezegenden takip ettiydin gelişmeleri ?

yanıt8
yanıt0
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title