Haberler

Sertab Erener Konserini İzleyen İrem Derici: Memleketi Terk Etmeliyiz

Güncelleme:

Sertab Erener'in konserini izleyen İrem Derici, "Ders niteliğinde bir sahnesi var. Ben dahil birçok meslektaşım memleketi terk etmeli" dedi.

Ünlü şarkıcı İrem Derici, önceki akşam Uniq İstanbul'da Sertab Erener'in konserini izledi.

"BEN DAHİL BİRÇOK MESLEKTAŞIM..."

Çıkışta gazetecilerle sohbet eden şarkıcı, "Kimse çıkıp da 'benim sesim, şovum var, dans ediyorum, şarkı söylüyorum' demesin. Eve gidip hüngür hüngür ağlayacağım. Erener'i izledikten sonra gerçekten evde dikiş dikiyormuşum. Ders niteliğinde bir sahnesi var. Ben dahil birçok meslektaşım memleketi terk etmeli" dedi.

Sertab Erener Konserini İzleyen İrem Derici: Memleketi Terk Etmeliyiz

"ÖLÜM KORKUSU HERKESTE VAR"

Koluna kan grubu olan 0 Rh (+)'i dövme olarak yaptıran şarkıcı, "Bunu genelde motorcular yaptırır. Başlarına kötü bir şey geldiğinde, kimlikleri yoksa hemen kolundan baksınlar diye. Ölüm korkusu herkeste var. Ne olur ne olmaz diye yaptırdım" şeklinde konuştu.

Sertab Erener Konserini İzleyen İrem Derici: Memleketi Terk Etmeliyiz

YENİ ALBÜM MÜJDESİ

Yeni bir albüm için hazırlık yaptığını da sözlerine ekleyen Derici, "İnşallah yeni parçalarımla bomba gibi bir işle geleceğim" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sertab Erener İstanbul Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500

Yorumlar (69)

Yorum:

Inanki hepiniz " Defolun Gidiiin " !!!! Iki kelime ,bile birleştirip Laf bile yapamayan Tipsiz biri sin !!!!! Sertab aynı Tas aynı.....!!!!!!!!!! Kendi kendineze Gelin.... ..ancak!!!!

10
4
yanıtYanıtla
Gül:

Keske defolup gitseniz. Cehenneme kadar yolunuz var

10
3
yanıtYanıtla
Sertab reyiz:

Bu kadının tırnağı olamazsınız

6
7
yanıtYanıtla
güle güle:

bu memleketin sana ve senin gibilere tahammülü kalmamıştır. giderken sağdan git soluda ihmal etme lütfen

6
4
yanıtYanıtla
ttt:

Cehenneme gidin iğrenç suratlılar...

6
3
yanıtYanıtla
Tarkan:

40 yilda bi dogru laf söylemis evet sertap eren bir numara sanatcidir bosuna eurovisionda bizi birinci yapmadi ve kendini sanatci zanedenler bizim güzel ülkemizi terk etseler bizde bunlardan bi kurtulabilsek gecekten cok iyi olur

8
1
yanıtYanıtla
gulatt:

giderken laikleride goturun.

2
6
yanıtYanıtla
XXX.GULU:

Seni şeytan yobaz seni arabistana.

yanıt4
yanıt2
s:

hadi lan sen git arap ülkesine biz burdayz

yanıt0
yanıt0
ttt:

Bana din düşmanı diyen yamyam, sana yaradılış gayesi nedir desem tevhid nedir şirk nedir ibadet nedir ilah nedir desem mal gibi bakar durursun, dinsiz cahil asıl yobaz sizsiniz...

4
4
yanıtYanıtla
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title