Haberler

Sertab Erener ve Gülben Ergen, Acun ile Anlaştı

Güncelleme:

Erener'in, TV8'de başlayacak olan ve jüri üyeliğini yapacağı yarışmadaki partneri Gülben Ergen olacak. İki ünlü isim bölüm başı 60 bin lira alacak.

Sertab Erener'in yeni yayın döneminde başlayacak olan müzik yarışmasındaki partneri Gülben Ergen olacak. İki ünlü isim bölüm başı 60 bin lira alacak.

SERTAB KENDİNİ İŞE VERDİ

18 yıl­lık ha­yat ar­ka­da­şı De­mir De­mir­ka­n'­la yol­la­rı­nı ayı­ran Ser­tab Ere­ner, zor gün­le­ri atlatmak için kendini işine verdi. Bir yandan yeni albüm hazırlığında olan sa­nat­çı, ori­ji­nal is­mi Ri­sing Star olan Yük­se­len Yıl­dız isim­li ya­rış­ma prog­ra­mın­da jü­ri üye­li­ği ya­pa­cak.

AYNI ÜCRETİ ALA­CAK­LAR

Da­ha ön­ce Star Aka­de­mi­'de jü­ri üye­li­ği ya­pan sa­nat­çı, ikin­ci de­ne­yi­mi için haf­ta­da 60 bin li­ra­ya an­laş­tı. Ay­lık 240 bin li­ra ka­za­na­cak olan Erener'­e jü­ri­de Gül­ben Er­gen de eş­lik ede­cek.

ÜÇÜNCÜ JÜRİ FUAT GÜNER OLDU

Yarışmanın diğer jüri üyesi ise usta sanatçı Fuat Güner. Ekranlardaki ünlü jüri üyeleri arasında en yüksek ücreti 100 bin li­ra ile Ebru Gündeş alıyor. Ha­di­se, haftalık 60 bin alırken, yeni bir programla el sıkışan Ke­nan Doğulu, haftalık 70 bin li­ra kazanacak.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Sertab Erener Gülben Ergen Fuat Güner Star Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek?
500

Yorumlar (23)

GOPISTAN:

bızım sayemızde zengın oluyorlar ve havalarından gecılmıyor ulan cehenneme gıdınce zengın fakır dıye ayrımmı yapacaklar bır sanıye olsun dıger tarafı dusundunuzmu???

21
0
yanıtYanıtla
abuzer:

helal sana gop

yanıt0
yanıt0
corci:

susun be izleyeceksiniz hepiniz işte. . hala çançançançan

15
5
yanıtYanıtla
2014:

enayilik izleyen de

16
0
yanıtYanıtla
gülseren dogan:

ebru gündeşin olduğu programları seyretmiyorum.

9
1
yanıtYanıtla
DERİN GÖLGE:

çok karşıysak maden bu programlara izlemeyiz olur biter izlenmeyen bir programı kimse yayınlamaz zaten

9
1
yanıtYanıtla
65memo:

çoğu yorumcu arkadaşın dediği gibi, çok zoruna gidiyosa izleme olsun bitsin, asgari ücretin 800 küsür lira olduğu bir yerde 240 bin tl gibi bir maaş varsa hemde oturduğu yerden varın gerisini siz düşünün, haaa birde Ilıcalı çanakçıları, bizim acun a sözümüz yok sorun sistemde

5
4
yanıtYanıtla
RecepMobil-IOS:

Acun. yola devam.

2
5
yanıtYanıtla
KEPÇE Mobil-IOS:

Bu ülkede yaşanmaz diye abd ye ğitmemişmiydi acun buna ekmek verirse ona yazıklar olsun

6
0
yanıtYanıtla
MISTER DÖRTNALMobil-IOS:

Silersiniz kanali ozaman bakmazsiniz,acun paralari Türkiyede birakirsa türkiyede yiyor iste bizim millete is veriyor. Size yaranilmaz ben bakacagim bu zamana kadar baskalarinabaktik ne oldu Acundan çok Türk ekmek yiyor kiskanmayalim adam ugradiyor onun oaraya ihtiyacimi var 70 millyon dolara tv kanali alacagina ölünceye kadar yeterdi.

3
3
yanıtYanıtla
abuzer:

helal sana gop

0
0
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title