Haberler

Serkan Tüzün'den Mustafa Destici'ye: Attığı İftiraları Yutturacağız

Güncelleme:

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici tarafından görevden alınan Alperen Ocakları Genel Başkanı Serkan Tüzün, "Attığı iftiraları kendisine bir bir yutturacağız." dedi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici tarafından görevden alınan Alperen Ocakları Genel Başkanı Serkan Tüzün, Destici'yi partiyi cemaatin siyasi üssü haline getirmekle suçladı. Tüzün, Mustafa Destici'nin sahte evrak düzenlediğini iddia ederek, evrakları mahkemeye taşıyacaklarını açıkladı.

"İNSAN İÇİNE ÇIKAMAYACAK"

Yazılı açıklamada "Mustafa Destici şunu iyi bilmelidir ki; attığı iftiraları tek tek kendisine yutturacak ve kendisi hakkında edindiğimiz ve onu insan içine çıkamaz hale getirecek bilgilerimizi, gizli iş ortaklıkları, aldığı iş takip ücretleri ve siyasetini yönlendirmek karşılığında aldığı avantalarla birlikte pek yakında kamuoyuyla paylaşacağız" denildi.

İHSANOĞLU KARARI SONRASI BBP'DE KRİZ

İhsanoğlu'nun adaylığına destek vermediği için BBP yönetimi tarafından görevden alınan Tüzün'ün Destici'ye olan tepkisi sürüyor. Parti yönetimini CHP'ye vagon olmakla eleştiren Tüzün, yazılı açıklamasında yine sert sözlerle yüklendi.

Alperen Ocakları Genel Başkanı Serkan Tüzün'den yapılan açıklama şöyle; "Büyük Birlik Partisi genel başkanı Mustafa Destici’yi, şahsi menfaatleri için hareketimizi CHP’nin "kuyruğuna takılmakla suçlayan açıklamamızın ardından, bu çığlığımız Anadolu’da büyük bir makes bulmuş, yapılan bu yanlış boğazında düğümlenmiş nice dava kardeşimiz, içlerini ferahlattığımızı bizzat bizlere ulaşarak iletmişlerdir. Parti istişare kurullarını çalıştırmadan tamamen kapalı kapılar ardında birkaç kişinin insiyatifiyle alınan bu karar, kamuoyuna geniş katılımlı bir istişare kararı olarak sunulmuş, bu anlamda siyasi bir illüzyon gösteriminde bulunulmuştur. Ama Alperen kardeşlerimizin Davamızı esas alan iradeli tutumlarıyla bu illüzyon, Mustafa Destici ve şürekasının elinde bozuluvermiştir.

"ATTIĞI İFTİRALARI TEK TEK KENDİSİNE YUTTURACAĞIZ"

Bozulan bu illüzyonun yeniden tesisi için türlü karalama kampanyaları yapan ve siyasi meşruiyetlerini parti tabanında artık yitirmiş olan bu zevat, alelacele attıkları yalanlarla durumu kurtarmaya çalışmış, üçüncü sınıf bir ağızla arkadaşlarımıza “ajan” yaftası vurmaya gayret etmiş, hatta kargaları bile güldürecek bir akıl tutulmasıyla, genel başkanımızın AK Parti genel merkezine gittiği yolunda iftiralar atmışlardır. Mustafa Destici şunu iyi bilmelidir ki; attığı iftiraları tek tek kendisine yutturacak ve kendisi hakkında edindiğimiz ve onu insan içine çıkamaz hale getirecek bilgilerimizi, gizli iş ortaklıkları, aldığı iş takip ücretleri ve siyasetini yönlendirmek karşılığında aldığı avantalarla birlikte pek yakında kamuoyuyla paylaşacağız. Şu günlerde üzerine ve birinci derecedeki yakınlarına ait şirketleri geçtiğimiz günler içerisinde alelacele devrettiğini, ticaret sicil gazetesinden herkes görebilmekteyse de biz, neden diye sormaktayız."

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Büyük Birlik Partisi Alperen Ocakları Mustafa Destici Politika Haberler

500

Yorumlar (102)

Dvd.:

Madem bu kadar bilgi sahibiydin. Ne diye bunca zaman bekledin. Koltuğunu kaybedince mi aklın başına geldi.

53
6
yanıtYanıtla
Atilla Cenk:

kes lan sesini haddini bil sanadami kemik parcasi gösterdi vatan haini erdogan

37
15
yanıtYanıtla
fatih isak:

Madem iddia ettiğin bilgiler sende vardı neden şimdiye kadar sustun da şimdi çıkıyorsun meydane yiğidim!!!!!

45
6
yanıtYanıtla
UYFUN:

serkan tüzün başkalarına yalakalık yapmak için ortalığa çamur atma. adam ol biraz. sen o mevkiye gelmiş biri isen oranın ahlakınıda bileceksin. bir karar alınmış sa uyacaksın

42
8
yanıtYanıtla
uyfunuyfun@hotmail.com:

erdogan dediğin vatan hainine oy vermesemde boşa atarım diye birşey yook. o dediğin zaat Türkiye Cumhuriyetine gelmiş en tehlikeli siyonisti. gerçekleri göremeyen ve çıkarcı koyunlarımızın sayesinde istediğini yapıyor. bunu yıkmak için birleşmek şart

yanıt0
yanıt0
bbp li:

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ OLMASA SENİ KİM NEYLER CAHİL ADAM SEN KİMSİN NE İŞE YARADIN ŞİMDİYE KADAR ANCA LAF İCRAT YOK..10 AGUSTOSDAN SONRA SENİ METİN GÜNDOGDU YU YALÇIN TOPCUYU KİM NEYLER ŞİMDİ PİYON ZAMANI...BU HARAKET BBP DAHA GÜCLÜ KILACAK OYLAR EKMEL HOCAYA..

31
19
yanıtYanıtla
kadir uzun:

artist, baban yaşındaki adam İSTİŞARE ile alınan kararı açıkladı ama siz terbiyesizlik yaptınız.

35
14
yanıtYanıtla
erhan doğan:

muhsini öldürenlere oy verir bunlar şimdi

40
9
yanıtYanıtla
bir dost:

rahatlık battımı alperenler rahat durun siz desticiyi tanımamışsınız o paraya pula tapanlardan değildir adam gibi adamdır

34
13
yanıtYanıtla
ahmetaliahmetali1958@hotmail.com:

vay adama bak

yanıt0
yanıt0
Tüm 102 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title