Haberler

Seri Katil Atalay Filiz'le Buluştuğu İddia Edilen Kadın Avukat Gözaltında

Güncelleme:

Hesabından 3 bin TL çekip Adapazarı'na giden ve 3 kisinin katil zanlısı Atalay Filiz ile görüştüğü iddia edilen kadın avukat gözaltına alındı.

İşlediği cinayetlerle Türkiye'nin gündemine gelen Atalay Filiz'le ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Tuzla'da 27 Mayıs günü tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı'yı, 2013 yılında da Ankara'da Tümgeneral HASAN Hüseyin Demirarslan'ın TÜBİTAK'ta çalışan oğlu Göktuğ Demirarslan ile Rus sevgilisi Elena Radchikova'yı öldürdüğü iddiasıyla aranan Atalay Filiz ile ilgili bir kadın avukatın gözaltına alındığı öne sürüldü. Atalay Filiz'in Adapazarı'nda avukatla buluştuğu iddia edildi.

3 BİN TL İLE ADAPAZARI'NDA SIR İKİ SAAT

Kadının hesabından 3 bin TL çektiği, zanlının Adapazarı'nda 2 saat kalıp ayrıldığı bildirildi.

SERİ KATİLİN ROTASI

27 Mayıs Cuma Şüpheli, öğle saatlerinde Fatma Kayıkçı cinayetini işledikten sonra cesedi yeşil alana bıraktı ve Tuzla'dan Kaynarca minibüsüne bindi. Kaynarca'da şehirlerarası otobüs firmalarının bulunduğu yere gitti, Ankara'ya bilet aldı. Harem'den kalkan otobüse 18.30'da binip Ankara'ya hareket etti. Bolu Kaynaşlı'da araçtan inip başka bir otobüsle İzmir'e geçti.

28 Mayıs Cumartesi Atalay Filiz'in Bolu'da kaldığı ya da İzmir'e ulaştığı tahmin ediliyor. Bu tarihte hiçbir görüntüsü tespit edilemedi.

29 Mayıs Pazar İzmir'de görüntüleri ortaya çıktı. Kıyafetlerini değiştiren şüphelinin valizlerinde de artış vardı. Buca'daki bir internet kafede 4 saat geçirdi, ardından da 2 gün üniversite öğrencisi bir gencin Konak Yeşilyurt'taki evinde kaldı.

30 Mayıs Pazartesi Hiçbir görüntüsüne rastlanmadı.

31 Mayıs Salı Bodrum'a gideceğini söyleyerek evden ayrıldı.

1 Haziran Çarşamba Hiçbir yerde ortaya çıkmadı.

2 Haziran Perşembe Çeşme'de saat 10.30 sıralarında görüldüğü iddia edildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Adapazarı Tuzla 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (16)

AZİİİ:

HER YERDE GÖRÜNTÜSÜ VAR POLİSİMİZ YAKALAYAMIYOR ENTERESAN BİRDE IŞİD LE FIŞITLE MÜCADELE EDECEZ WAY HALİMİZE

13
14
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

AVUKARLARDAN HERŞEY BEKLERİM

18
0
yanıtYanıtla
vay be eb yav:

olum buna nobel verilmesi lazım la işin şaka makası ama öldürmüş HERKESİN BAŞINA GELİR AMA adam ÇALIŞMIS HERALDE BİZİM KAFALAR BİLE BASMIYO HELAL YANİ ADAM. . . BU ADAMA NOBEL SERİ KATİL ÖDÜLÜ VERİLMESİ LAZIM nokta nokta nokta

10
3
yanıtYanıtla
murat:

çok zeki ve akıllı zor yakalanır bunun gibiler yurtdışında bile zor yakalanıyor tr de imkansız gibi

13
0
yanıtYanıtla
veli can:

bu adam otel veya pansiyondakalsa kesin yakalanırdı ama ne yazıkgünlük kiralık evlerde kalması polisinişini zorlaştırıyor

11
1
yanıtYanıtla
bu ne yav:

ne yani avukatidami olmayacak;serbest birakin kadini. . .

7
2
yanıtYanıtla
Adana:

İnşallah emniyetten önce halkın eline düşerde bunu ibret olarak kırılmadık yerini bırakmadan eziyet cektire çektire süründürülür sonrasında 50kişi 100kişi birden parçalara ayırıp cesedini bile bırakmadan ortadan kaldırılır inşallah

6
3
yanıtYanıtla
kaçtı:

bu çocuğun yaptıkları benim bir mini film senaryoma çok benziyor. benim senaryonun kahramanı batıda polislerin dikkatini üzerine çekip doğudan ırak ve suriye üzerinden kendine pasaport alıp çıkıp avrupaya surie mültecisi olarak gitmişti. yanındaki çantalarda da para vardı. pasaportunu ayarlıyor suriyeden veya ıraktan. pasaport izmire ona ulaştığında kaçan botla yunanistana mülteci olarak gidecek oradan da avrupaya. 1-2 günde yakaladınız yakaladınız. yoksa sonsuza kadar izi kaybolur.

6
1
yanıtYanıtla
OLMAZ ÖYLE ŞEY..:

AVUKAT, GÖRÜŞTÜĞÜ KİŞİ NEDENİYLE GÖZ ALTINA ALINAMAZ ?

2
2
yanıtYanıtla
sedat yakup:

bu adam bence gizli servislere çalışıyor .

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title