Haberler

Sergen Yalçın, Kaçan Gol Sonrasında İsyan Etti

Güncelleme:

Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Beşiktaş'la oynadıkları maçın son dakikalarında Utaka'nın kaçırdığı golden sonra adeta isyan etti.

Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş'ı ağırlayan Sivasspor, çok fazla pozisyon bulduğu mücadeleden 1-0 yenik ayrıldı. Şampiyonluk yarışını sürdüren Beşiktaş'a 1-0 boyun eğen Sivasspor'da teknik direktör Sergen Yalçın, 90+4'te Utaka'nın kaçırdığı gol pozisyonu sonrasında büyük üzüntü yaşadı.

UTAKA TOPU ÜST DİREĞE NİŞANLADI

Hakemin verdiği uzatma dakikasının sonunda sağ kanattan gelen topa kaleci Cenk'in boşa çıkması sonrası arka direkte topu boş kaleye gönderme şansı bulunan Utaka'nın kafa vuruşunda top üst direğe çarparak üst direkten dışarı gitti.

Bu pozisyon sonrası beraberlik şansını kaçıran ev sahibinde Sergen Yalçın'ın üzüntüsü ve isyanı gözlerden kaçmadı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Sergen Yalçın Sivasspor Spor Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (6)

ŞOVMobil-IOS:

Hepsi şov Eşli BJK lı

6
10
yanıtYanıtla
Ağrı dağıMobil-IOS:

Beşiktaş'ın işi zor bahar sendromu başlamış takımda kendini toparlamazsa nal toplar bir Beşiktaşlı olarak bunları söylemek zor ama gercek

9
2
yanıtYanıtla
Ahmet ERDEM:

Hiç doğrulmamak üzere yıkıl inş. Timsah göz aşlarından başka bişey değil seninki hiiiiç kusura bakma

3
4
yanıtYanıtla
BjkmobilWeb@haberler.com:

Utanın biraz ne şikesi adamlar tek kale maç yaptı bir bjklı olarak yüreğim ağzımda maç izledim futbol adına herşeyi yaptılar sadece gol atamadılar tebrikler sivas

5
0
yanıtYanıtla
saffet:

Beşitaşa teknik direktör ol inşallah. . :) maç için teşekkür

2
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Hakan ARSLAN 90 dakika sahada İbrahim AKIN 78 de oyuna giriyor Aydın hiç alınmıyor Batuhan ile oyuna başlanıyor kaleci Korcan havaya uçuyor o topu adam ayaklarıyla tutar be sanki Sivasspor önde gol silahlarımız yedekte veya dakka 80 de alınıyor çok enterasan Hakan arslan kadroya giremiyen futbolcu 90 dakka sahada Maçı çevirebilecek aydın ve musa da yedek bekliyor öndeyiz ya ondan sahaya almıyor sergen efendi

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title