Haberler

Sergen Yalçın'dan Komik Dublaj

Güncelleme:

Sivasspor'un teknik direktörü Sergen Yalçın da dublaj modasına uydu. Yalçın, Instagram hesabından paylaştığı videoyla takipçilerinin beğenisini kazandı.

Sivasspor'un çiçeği burnunda teknik direktörü Sergen Yalçın'ın Instagram hesabından paylaştığı video sosyal medyada büyük ilgi görüyor.

"DÖVERİM HEPİNİZİ"

Son zamanların modası haline gelen videolu dublaj ugulaması kervanına Sergen Yalçın da katıldı. Instagram hesabına yüklediği videoda "Çıkın gidin burdan. Döverim seni. Hepinizi döverim!" diyor.

BIYIK BURMASI DİKKAT ÇEKTİ

Sadece 4 saniye süren videoda eski Türk filmlerinden bir repliğe dublaj yapan Yalçın, "Çıkın gidin burdan. Döverim seni. Hepinizi döverim!" derken bir yandan da bıyığını burması dikkatlerden kaçmadı.

TIK REKORU KIRIYOR

Sosyal medyada büyük ilgi gören videoda Sergen Yalçın, bıyığını burması "Sergen Yalçın, Kadir İnanır'a özendi" şeklinde yorumlandı. Sergen Yalçın'ın bir videosu son 2 günde sosyal medyada en çok beğenilen ve paylaşılan görüntüler arasına girdi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Sergen Yalçın Sivasspor Instagram Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

1903:

ulan sergen ne adamsın

25
2
yanıtYanıtla
papas yorgo sirtakis:

MÜSLÜMAN OLUP, , SERGENi ISLAMA DAVET EDECEGiM. . . !!!!

1
0
yanıtYanıtla
MertMobil-IOS:

Bundan hoca olmaz şaklaban şebek bir şehrin teknik direktörüsün ağır ol biraz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title