Haberler

Serenay Sarıkaya'nın Yeni Aşkı Yaman!

Güncelleme:

Serenay Sarıkaya önceki gün Yaman Taciroğlu ile görüntülendi.

Haziran ayında Medcezir dizi çekimleri bittikten sonra Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy beraber Meksika'ya gitmiş. İstanbul dönüşü kavga edip ayrılmıştı. Sarıkaya annesiyle Bodrum'a giderken Ulusoy, önce İstanbul'da kalıp sonra Çeşme'ye arkadaşlarının yanına gitmişti.

SERENAY GERÇEK YAMAN'I BULDU

Serenay, Nedret-Ali Zafer Taciroğlu'nun oğlu Yaman ile önceki gün Taksim'de bir kafede görüntülendi. Yaman Taciroğlu, güzel oyuncu ile buluşmaya eli boş gelmedi. Bir buket çiçek getirdi. Bu sırada Serenay Sarıkaya'nın bir hayranı ikiliyi baş başa görüntüleyip Twitter hesabından paylaştı. Sarıkaya önceki gün Medcezir'in yeni sezon çekimleri için Çağatay Ulusoy'la bir araya gelmişti.


YAMAN TACİROĞLU KİMDİR?

Taciroğlu Holding'in sahibi iş adamı Ali Zafer Taciroğlu'nun oğlu. Yaman Taciroğlu'nun annesi ise ünlü modacı Nedret Taciroğlu'dur.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Serenay Sarıkaya Çağatay Ulusoy Medcezir Magazin Haberler

500

Yorumlar (5)

Afaat:

hariiika haber

2
7
yanıtYanıtla
gökçe:

bıktım şu serenay dan yaaa o dizi olmasa magazine yılda bir bile çıkamazdı bu

7
0
yanıtYanıtla
....:

saçma haber

2
1
yanıtYanıtla
zsarda:

aferim zaten bu ünlülerden iş adamıyla evlenmeyen yok ne para manyağı bir insan oldu bu ünlüler yalansa yalan diyin varmı fakiri alan biri?

3
0
yanıtYanıtla
Okan Koç:

Güzel kız Allah için karım olsun isterim

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title