Haberler

Serdar Ortaç'tan Hayranlarına Hasta Yatağından Mesaj

Güncelleme:

MS hastası olduğunu doğrulayan ve tedavisine başlanan ünlü sanatçı, paylaştığı videoda hayranlarına, "Twitter hesabım çalınmadı" mesajı gönderdi.

Geçtiğimiz günlerde hayatını Chloe ile birleştiren Serdar Ortaç cephesinden üzücü haber geldi.

MS HASTASI OLDUĞUNU DOĞRULADI

Bir süredir kas ağrılarından şikayet eden popçu, cuma günü hastaneye giderek muayene oldu. MS teşhisi konan Ortaç'a kortizon tedavisi uygulanmaya başlandı. Sevenleri üzecek haberi hem resmi twitter sayfasından açıklayan ünlü sanatçı hemde paylaştığı bu videoyla olanları doğruladı.

DOKTORUNDAN İLK AÇIKLAMA

MS teşhisi konulan sanatçı Serdar Ortaç’ın atak tedavisinin sürdüğünü ve belirtilerin büyük oranda düzeldiğini açıklayan Prof. Dr. Ayşe Sağduyu Kocaman, “Kısa zamanda tekrar normal yaşamına devam edecektir” dedi.

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Serdar Ortaç Twitter Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne?
500

Yorumlar (26)

ŞULE:

Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.

28
36
yanıtYanıtla
Vedat Serhat:

Ahmet Kayaya yaptıgı haksızlıgı unutamıyorum yaaa Allahım sen beni affet.

41
16
yanıtYanıtla
nevinnevbalt@gmail.com:

bencede af dilemelisin .. Yaradan bile kullarına bu kadar effedici davranırken sen kimsinde serdarı affedemediğini söylüyorsun hadsiz

yanıt0
yanıt0
ahmet kaya:

görmeliydi bu günleri!!

12
35
yanıtYanıtla
BİLAL OCAK:

Kim sever ki bu şımarığı? Şiştikçe şiştiydi. Kendini ölümsüz sanıyordu. İşte Allah öyle tokadını vuruverir. Yine de geçmiş olsun diyorum bir insan olarak. Herkes haddini bilmeli ve kendini en büyük görmemeli.

21
23
yanıtYanıtla
Cüneyt öztürkowomoyella6@hotmail.com:

Allah surıyedekı mısırdakı afrıkadakı bebelere cocuklarada da tokat vuruyor ozaman senın mantıga gore hırt

yanıt0
yanıt0
nevinnevbalt@gmail.com:

sen gün içersinde başına gelen kötü bişeyin neden başına geldiğini sorguladınmı hiç ............. bence sorgula ve kendine gel yetersiz

yanıt0
yanıt0
VATANDAS:

GECMIS OLSUN INSALLAH EN KISA ZAMANDA KAVUSUR SAGLIGINA .

34
5
yanıtYanıtla
GÜNDİ:

ALLAH yardım etsin diyeceğim ama a.kaya konusunda o kadar milletin beduasını aldı ki bende iki derede bir arada kaldım doğrusu... genede geçmiş olsun

9
27
yanıtYanıtla
ORTADOĞULU:

geber serdar ortaç senigidi askerliğini yapmayan vatansever....Ahmet KAYALAR bitmez yakanı da bırakmaz.

5
31
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title