Haberler

Serdar Ortaç'ın Düğün Fotoğrafı Sosyal Medyayı Salladı

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın, kendisinden 13 santim uzun sevgilisi Chloe Loughnan çektirdiği düğün fotoğrafı espri konusu oldu.

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, dün akşam İrlandalı Chloe Loughnan ile evlendi. İstanbul Kuruçeşme'de gerçekleşen düğün törenine birçok ünlü isim katıldı.

ÜNLÜ İSİMLERİ TAKOZ KURTARIYOR

Popçu Serdar Ortaç, düğün fotoğraflarının çekimleri sırasında sevgilisi Chloe Loughnan'la arasındaki boy farkını kapatmak için takoz üzerinde poz verdi. 1.65 cm boyundaki Ortaç, takoz sayesinde 1.78'lik sevgilisinden birkaç santim uzun görünmeyi başardı. Ortaç'ın basına servis edilen bu fotoğrafları espri konusu oldu.

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Serdar Ortaç Kuruçeşme İstanbul Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (13)

FERHAT:

Garibe sevmek ne gerek??? Yoksulun sevdasi da zehir zemberek; Dünyayi zengine vermis yaradan;asik olmak icin varlikli gün gerek...Eyy yaradan:Ahiretinde böyleyse;Ask sifa degilmis demek...Demek ki herkese verdin sefayi;bize de Ekstra derdi cefayi...Yaradilis da hileliymis Öyleyse...eyvallah...

14
44
yanıtYanıtla
SAFDFSADFSD@GMAIL.COM:

KAFAN MI İYİ SENİN

yanıt0
yanıt0
Cesurmccsr@windowslive.com:

Şuan nefes alıyorsan ve internetin başında bu yazıyı yazacak kadar vaktin ve yazacak bir teknoloji aletin varsa şükür et... hiç bir zaman kendinden zengin kişileri örnek gösterme kendinden daha düşük birilerini gör ki şükür edesin....öyle edebiyat yapmakla olmaz bu işler..

yanıt0
yanıt0
Aksakalexportmetin@hotmail.com:

Her iki nefes arasinda sukretmen gerekirken ettigin laflara bak,

yanıt0
yanıt0
ELA:

Allah Mesut Etsin ..Mutluluk dileyin ya , bunu dilemek bu kadar zormu ?

42
6
yanıtYanıtla
Hafize İMAMOĞLU:

2001 senesinde sigortalı olan ama ödeyemeyen birisiyim. 4 çocuk sahibiyim yardım edecekler var.8 yıl ve 4 yılda yurtdışı ödeme yapabilsem.önce doğum ve3 sene sonra emekli olabilirim.yardımcı olunmasını arz ederim.Selamlarımla

5
32
yanıtYanıtla
serdar:

abi 1 bilemedin 2 sene sonra bu hatun bu herifi bırakır.sevmedigi onun yanındayken ki bakislarinda gizli.

17
4
yanıtYanıtla
TAKOZ TOPUKLU ERKEKLER:

BU TARZ KISA ERKEKLER İLE UZUN KIZLAR EVLENECEKLERSE VE DE BOY KOMPLEKSLERİ VARSA AYYAKABILARINI DEĞİŞTİREBİLİRLER, ERKEK YÜKSEK TOPUKLU KADIN AYYAKABISI GİBİ BİRŞEYLER GİYER KIZLAR DA ERKEKVARİ TOPUKSUZ GİYERLER.

13
3
yanıtYanıtla
köylü suphi:

serdar o üstüne çıktığın sandalyeye çocukluğundada çıkarttılarmı seni..sandalyeye oturtup ayağının yere deyip deymediğini denedilermi

4
2
yanıtYanıtla
sibell:

allah mutlu etsin bir ömür boyu lütfen serdara kötü laflar etmeyelim

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title