Haberler

Sercan Sararer İkinci Lige Transfer Oldu

Güncelleme:

2 sezondur Stuttgart forması giyen gurbetçi oyuncu, Bundesliga 2 ekiplerinden Fortuna Düsseldorf'a transfer oldu.

Bir dönem Türkiye'nin geleceği olarak gösterilen ve A Milli Takım'da da görev alan Sercan Sararer'in kariyeri beklemediği bir yönde ilerliyor.

ADI 3 BÜYÜKLERLE ANILIYORDU

Özellikle geçen sezon 3 büyüklerle adı çok olarak anılan milli oyuncu Bundesliga 2 ekiplerinden Fortuna Düsseldorf'a transfer oldu. Düsseldorf'la 3 senelik bir sözleşme imzalayan Sercan, "Bu harika statta oynayacak olmaktan dolayı mutluyum. Teknik direktör Frank Kramer'i de yıllardır tanıyorum. Umarım bu transfer iki tarafa da hayırlı olacaktır." ifadelerini kullandı.

7 MAÇTA FORMA GİYEBİLDİ

Bu sezon Bundesliga'da sadece 7 maçta oynayabilen 25 yaşındaki kanat oyuncusu, 3 asist yaparken, gol atamadı.

12 KEZ MİLLİ FORMAYI GİYDİ

Abdullah Avcı'nın teknik direktör olduğu dönemde, A Milli Takımımızın 2012 Mayıs'ında 3-1 kazandığı Gürcistan maçında ilk milli davetini alan, formayı da giyen 25 yaşındaki kanat oyuncusu toplamda 12 kez ay-yıldızlı formayı sırtına geçirmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fortuna Düsseldorf Türkiye Spor Haberler

500

Yorumlar (10)

köln:

almanyanin ikinci ligi bizim süper ligden daha kaliteli

35
8
yanıtYanıtla
gurbetci:

fortuna düsseldorf deyip gecme feneri rahat gecer bu takim abi adam niye gelsin türkiyeye simdi milli gurur yapmayin gelcek yedek kulübesinde oturcak sen futbolcu olsan parayimi düsünürsün ve yedek kalirsin yoksa delikanli gibi 2. ligde futbolmu oynarsin?

34
6
yanıtYanıtla
Nezir yolciMobil-ANDROID:

almanyadaki ikinci lig bizim süper ligden daha kaliteli

15
2
yanıtYanıtla
bos işmobilWeb@haberler.com:

Ne kadar övüyorsunuz türk futbolcuları hiç biri 5 kuruş etmiyor etselerdi bugün milli takıma hayırları olurdu

17
0
yanıtYanıtla
YORUM:

ALMAN 2. LİG TAKIMLARI BİZİM SÜPER LİGDEN İYİ DURUMDA HER MAÇ FUL SEYİRCİ VAR, EKONOMİSİ DAHA İYİ, GELİŞME AÇISINDAN TAM İSABET BURAYA GELİPTE NE YAPACAKTI GÖZÜNÜZÜ AÇIN BU GÜN ŞAMPİYON GS DE DAHİL ALMAN 2. LİGİNDE ŞAMPİYON OLABİLECEK DURUMDA DEĞİL.

9
7
yanıtYanıtla
M,T:

tolgay geldide ne oldu liverpoola gol attı bitti gelmeyın abi size yazık valla en iyisini ilkay nuri hakan ömer yapıyor aman uzak durun

12
0
yanıtYanıtla
tecessus:

Aman türkiye''ye gelmeyin, tüm takımlar 3. lige kadar gurbetçi oyuncu ile tıka basa dolu :) Bayern altyapısından gelip çocuk kokainman olmuş :) Halbuki Almanya''da kalsalar, Bayern''e vs transfer olup, devamlı oynasalar Milli takım''da yerleri banko . Tüm dünya''da istedikleri takıma yüksek paralarla giderler . . Futbol kimliklerini kazanmadan türkiyeye geliyorlar . Burada Alman futbolu oynanmıyor . Adaptasyon 2-3 yılı buluyor . Çoğuda başaramıyor . Onlar yüzünden oynayabilecek türk futbolcularında önü kesiliyor .

7
1
yanıtYanıtla
Sirin 40mobilWeb@haberler.com:

Kapasite kapasite demekki yok

3
3
yanıtYanıtla
Ogün Mobil-ANDROID:

Fener almamış zamanında gece hayatı var diye

1
1
yanıtYanıtla
.....mobilWeb@haberler.com:

Demekki kalite farki var

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title