Haberler

Seramiksan, Geleceğin Mühendislerini Ağırladı

Güncelleme:

Seramiksan, Celal Bayar Üniversitesi Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi öğrencilerini Turgutlu'daki üretim tesislerinde misafir etti.

Türk seramik sektöründe ilklerin ve yeniliklerin öncü markası Seramiksan, sanayi üniversite iş birliği kapsamında düzenlediği teknik gezi organizasyonlarına devam ediyor. Bugüne kadar düzenlemiş olduğu organizasyonlarda birçok üniversite öğrencisi ile buluşan Seramiksan, 22 Mart Çarşamba günü Celal Bayar Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği Bölümü öğrencilerini Seramik Sağlık Gereçleri Fabrikası'nda ağırladı.

Celal Bayar Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr Mevlüt Karaçor eşliğinde geziye katılan öğrencilere Seramiksan üretim mühendisleri ve yöneticiler eşlik etti. Sağlık Gereçleri Fabrikası'nı gezen öğrenciler, Seramiksan'ın dünyadaki en modern vitrifiye üretim tesisinde üretilen vitrifiye ürünlerini yakından inceleme fırsatı bularak, üretim süreçleri ve otomasyon sistemleri hakkında bilgi sahibi oldu.

Seramiksan İnsan Kaynakları Müdürü Burak Ersoy, "Seramiksan olarak sanayi–üniversite işbirliğine çok önem veriyoruz. Her yıl üniversitelerden gelen öğrencilere tesislerimizi gezdirmek, fabrikalarda kullandığımız ileri teknolojiyi bizzat işin mutfağında sergilemekten dolayı çok mutlu oluyoruz." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

22 Mart Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title