Haberler

Şentop: ''Milletimiz hizmeti takdir ediyor'' -

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, "Milletimiz hizmeti takdir ediyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, "Milletimiz hizmeti takdir ediyor. Milletimiz siyasetçiler arasında artık eskiden olduğu gibi babadan, dededen kaldığı gibi takım tutar gibi parti tutmuyor. Hizmet kim yaparsa onu tutuyor" dedi.

Şentop, partisinin Pehlivanköy seçim merkezini ziyaretinde yaptığı konuşmada, AK Parti'nin yerel seçimlerde oyunu arttıracağına inandığını söyledi.

AK Parti'nin hizmet belediyeciliği yaptığını ifade eden Şentop, "Pehlivanköy ilçesindeki heyecan, beni mutlu etti. AK Parti belediyeciliğinin güzel örneğini Pehlivanköy'de yaşıyoruz. Belediyecilik, AK Parti'nin işi. Başbakanımız 1994'te İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda Türkiye o zaman onu tanıdı. Hizmetlerle tanıdı. 1994'ten bu yana İstanbul'u AK Parti zihniyeti, AK Parti siyaseti yönetiyor" diye konuştu.

Muhalefet partilerinin hiçbir projelerinin olmadığını savunan Şentop, şöyle devam etti:

"Milletimiz hizmeti takdir ediyor. Milletimiz siyasetçiler arasında artık eskiden olduğu gibi babadan, dededen kaldığı gibi takım tutar gibi parti tutmuyor. Hizmeti kim yaparsa, onu tutuyor. Şimdi yerel seçim, yerelle ilgili projeler konuşulması lazım ama konuşamıyorlar. Çünkü projeleri yok. AK Parti olarak 100 sayfalık bir kitap hazırladık. 3 ay üzerinde çalıştık. Biz "nerede seçilirsek seçilelim en az bu hizmetleri yapacak" dedik. Bizim tek rakibimiz kendimiz. Durmak yok, çalışmaya devam."

Konuşmaların ardından Şentop, esnaf ziyaretinde bulunarak, CHP ve MHP seçim merkezlerini de ziyaret etti.

Şentop, daha sonra Babaeski ilçesine bağlı Alpullu beldesinde partisinin seçim merkezi ile Alpullu Şeker Fabrikası'nı gezdi.

Kaynak: AA / Politika

Mustafa Şentop Pehlivanköy İstanbul Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title