Haberler

Şenol Güneş, İsmail Köybaşı'nın Takımda Kalmasını İstiyor

Güncelleme:

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, milli futbolcu İsmail Köybaşı'nın takımda kalması için talimat verdi.

Kara Kartal'da tam 9 sezon görev yaptıktan sonra Siyah-Beyazlılar'la sözleşmesi sona eren İsmail Köybaşı, yönetimle yaptığı yeni kontrat görüşmelerinden sonuç alamamıştı. Bu gelişme sonrasında 26 yaşındaki futbolcunun menajeri, gelen teklifleri değerlendirmeye başlamış, taraflar İspanya La Liga ekibi Espanyol'la ilk teması kurmuştu.

ŞENOL GÜNEŞ KARARINI VERDİ

Bonservisi elinde bulunması sebebiyle birkaç Almanya ekibinin de radarında bulunan başarılı oyuncu konusunda teknik direktör Şenol Güneş'ten yönetime net mesaj geldi. Güneş, Köybaşı'nın performansından memnun olduğunu belirterek başarılı ismin takımda tutulmasını istedi.

MENAJERİYLE GÖRÜŞÜLDÜ

Bu gelişme sonrasında yönetim, futbolcunun menajeriyle tekrar masaya oturdu. A Milli Takım'ın Euro 2016 kadrosunda bulunması sebebiyle Fransa'da bulunan Köybaşı'nın, gelişmeleri menajeri aracılığıyla takip ettiği ve önceliğini Beşiktaş'ta kalmak olarak belirlediği öğrenildi.

HÜCUM YÖNÜNÜ GELİŞTİRDİ

Siyah-Beyazlılar'ın sezonu şampiyon olarak kapattığı Süper Lig'de 27 karşılaşmaya çıkan İsmail Köybaşı, takımına 1 asistlik katkı sağlamıştı. Köybaşı, Şenol Güneş'in takıma gelmesiyle birlikte hücum hattında etkin bir isim hale gelmesiyle dikkat çekmişti.

(Kaynak: Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

İsmail Köybaşı Şenol Güneş Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title